Beşiktaş Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan oyuncularına uyarı: Kazanmak zorundayız

Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan oyuncularına uyarı: Kazanmak zorundayız

04.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın hocası, Başakşehir maçı öncesi oyuncularla bir araya geldi ve uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

Beşiktaşta Fernando Santostan oyuncularına uyarı: Kazanmak zorundayız

Milli ara öncesi Galatasaray, Gaziantep FK ve Antalyaspor’a yenilerek 3’te sıfır çeken Beşiktaş bugün Başakşehir’e konuk olacak. Kartal zorlu randevudan galibiyetle ayrılarak hem son dönemde üzdüğü taraftarıyla barışmaya hem de ligdeki üçüncülük yarışına tutunmaya çalışacak.

Haberin Devamı

CİDDİ UYARILARDA BULUNDU

Siyah-beyazlı takım 3 puanı hanesine yazdırırsa rahat bir nefes alacak. Aksi halde Teknik Direktör Fernando Santos ve oyuncuların üzerindeki baskı daha da artacak. Teknik patron Santos dün takımla yaptığı son toplantıda ciddi uyarılarda bulundu. Başakşehir maçının önemine dikkat çeken Portekizli hoca oyuncularından galibiyet istedi.

Buducnost ve Karagümrük’le hazırlık maçları oynadıkları milli arayı iyi değerlendirmeye çalıştıklarının altını çizen Santos’un, “Ligdeki son 3 maçı kaybettik. Bu kez kazanmak zorundayız. Taraftarımızı bir defa daha üzmeyelim. Milli arada yaptığımız çalışmaları sahaya yansıtmanızı istiyorum. İyi bir takım olduğumuzu ve antrenmanlarda iyi çalıştığımızı gösterelim” ifadelerini kullandığı aktarıldı.