BeşiktaşBeşiktaş'ta G.Antepspor mesaisi

Beşiktaş'ta G.Antepspor mesaisi

13.02.2013 - 14:52 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 16 Şubat Cumartesi günü Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaşta G.Antepspor mesaisi

Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan ve 1.5 saat süren antrenmanda, kondisyon ve taktik çalışması yapan futbolcular, antrenmana ısınma koşularıyla başladı. Daha sonra pas, istasyon ve şut çalışmaları yapan oyuncular, yarım sahada yapılan taktik maç ile günü tamamladı.

Haberin Devamı

Basına kapalı yapılan çalışmaya, tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Hugo Almeida ve Dentinho katılmazken, Mustafa Pektemek özel çalışma programını sürdürdü. Tedavisi süren Necip Uysal ise takımla birlikte çalıştı ancak çift kale maçta yer almadı. Siyah-Beyazlılar, hazırlıklarına yarın saat 11.00'de basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.

KEŞFETYENİ
Ünlü isimler yaz sezonunu açtı! 3 güzelden plaj pozları
Ünlü isimler yaz sezonunu açtı! 3 güzelden plaj pozları

Cadde | 06.06.2025 - 07:41

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok ünlü isim sezonu açtı. Ayrılık iddialarında yer alan Cemre Baysel'den Yunanistan'a giden Afra Saraçoğlu'na kadar... İşte ünlü isimlerin plaj tarzı.

Yazarlar