Beşiktaş Beşiktaş'ta Ghezzal ve Redmond müjdesi! Derbi öncesi gelişme

Beşiktaş'ta Ghezzal ve Redmond müjdesi! Derbi öncesi gelişme

29.09.2022 - 17:53 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal ve Nathan Redmond'ın son durumu merak konusu olmuştu. Siyah-beyazlılarda derbi öncesi sevindiren haber geldi.

Beşiktaşta Ghezzal ve Redmond müjdesi Derbi öncesi gelişme

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Valarien Ismael yönetimindeki Beşiktaş'ta gözler derbiye çevrildi. Sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal ve Nathan Redmond iyi haber geldi.

Haberin Devamı

Bu sezon yalnızca 2 lig maçında forma giyen Ghezzal, çıktığı 2 maçta 2 gol atıp 1 asist yaptı. Taraftarın sevgini kazanan 30 yaşındaki futbolcu, çıktığı maçlarda bu sezonda Beşiktaş'ın vazgeçilmez ismi olacağı sinyalini verdi.

VALERİEN İSMAEL'İN KADERİ DERBİYE BAĞLI

Spor Toto Süper Lig’de 8. hafta mücadelesinde 2 Ekim’de Vodafone Park’ta oynanacak Fenerbahçe derbisine peş peşe 2 puan kaybıyla çıkacak Beşiktaş’ta, yaşanacak bir negatif sonuç halinde Valerien Ismael’in kulüpteki geleceği tartışılabilir. Bu sezon Avrupa kupalarında yer almayan Beşiktaş’ın kendi sahasında Başakşehir’den sonra Fenerbahçe’ye de mağlup olması halinde Ismael’in koltuğu ciddi biçimde sallanmaya başlayacak. Siyah-beyazlı yönetim, mağlubiyet durumunda Fransız hocanın durumunu masaya yatırarak, “devam” ya da “tamam” diyecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A DERBİ ÖNCESİ İYİ HABER GELDİ

Geçtiğimiz günlerde bireysel antrenmanlara başlayan Ghezzal bu sabah yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı. Öte yandan elinden ameliyat olan Redmond'da bu sabah yapılan antrenmanda takımla birlikte yer aldı. Siyah-beyazlı ekip derbi hazırlıklarını yarın yapacağı basına kapalı antrenman ile sürdürecek.

Yazarlar