Beşiktaş Beşiktaş'ta kaptan Oğuzhan'a flaş yasak!

Beşiktaş'ta kaptan Oğuzhan'a flaş yasak!

13.02.2017 - 11:21 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son haftalarda eleştirilerin odak noktası olan kaptanları Oğuzhan Özyakup’a Twitter’ı yasakladı.

Beşiktaşta kaptan Oğuzhana flaş yasak

Fenerbahçe derbisinden sonra bazı çevrelerin kaptanlığını sorguladığı Oğuzhan Özyakup’a, hocası Şenol Güneş’ten destek geldi. Tecrübeli çalıştırıcının kaptanıyla başbaşa bir görüşme gerçekleştirdiği ve “Yapılan yorumlara aldırma. Takım arkadaşların sana gereken saygıyı gösteriyor mu ona bak. Twitter’a filan bakma sen. Seni yıpratmak için elinden geleni yapmaya hazır insanlar var. Sana güvenenleri mahcup etme” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

EFSANELİK HAYALİ

Yönetimin ve Güneş’in ortak kararıyla kaptanlığa getirilen 24 yaşındaki yıldız futbolcu da Rıza Çalımbay gibi, Samet Aybaba gibi, Şifo Mehmet gibi kulübün efsanevi kaptanları arasında anılmak istiyor. Başta Adriano ve Tolga olmak üzere arkadaşlarından destek gören Ozzie, eleştirilere kulaklarını tıkamış durumda. Kaptanın yakın çevresine yıllar sonra Beşiktaş denince akla gelen birkaç futbolcudan biri olmak istediğini söylediği öğrenildi.

(Güneş)