Beşiktaş Beşiktaş'ta Lens ve Medel oyuna girmek istemedi!

Beşiktaş'ta Lens ve Medel oyuna girmek istemedi!

28.10.2017 - 21:44 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maçında siyah-beyazlılar adına şok bir olay yaşandı.

Beşiktaşta Lens ve Medel oyuna girmek istemedi

Beşiktaş'ın Aytemiz Alanyaspor'a konuk olduğu maçta çok ilginç bir olay yaşandı. Ne Jeremain Lens, ne de Gary Medel oyuna girmek istedi.

Haberin Devamı

NTV Spor'dan Övünç Özdem'in haberine göre; Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor maçında duraklama anlarına 2-1 önde girdi. Siyah-beyazlıların ikinci golünden sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son değişiklik hakkını Jeremain Lens'ten yana kullanmak istedi. Ancak Hollandalı futbolcu, Güneş'i reddetti.

Tecrübeli teknik adam, bu olay üzerine Gary Medel'e işaret etti. Medel de Güneş'in isteğini kabul etmedi. Şenol Güneş, bunun üzerine Necip Uysal'ı, Cenk Tosun'un yerine oyuna aldı.

Şenol Güneş: "Medel'in hareketlerinde 'girmeyeceğim' gibi bir hava vardı"

Yaşananlarla ilgili karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Şenol Güneş, "Orta sahadan değişiklik yapmak istiyordum. Necip veya Medel olabilirdi. İsim söylememiştim. Medel'in hareketlerinde 'girmeyeceğim' gibi bir hava vardı. Ben de sonra Necip'i söyledim. Herkes oynamak ister. Kötü bir niyet yok. Oyuncuların geliş tarzları, yürüme gibi bir durumdaydı. Ben çağırdığım zaman, her oyuncu koşarak, heyecanla gelmeli" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı