Beşiktaş Beşiktaş'ta Lyanco imza atmadan geri gitti!

Beşiktaş'ta Lyanco imza atmadan geri gitti!

22.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlıların Türkiye’ye getirdiği Lyanco’nun diz kıkırdağında erime ve menisküsünde sakatlık çıktı. Brezilyalı stoper bir kez daha sağlık kontrolünden geçti. Beşiktaş’ın şartlı sözleşme teklifini kabul etmeyince de gitti.

Beşiktaşta Lyanco imza atmadan geri gitti

Beşiktaş’ın çarşamba akşamı İstanbul’a getirdiği Lyanco’nun dizinde çıkan sakatlık nedeniyle transferi gerçekleşmedi. İlk testlerden geçemeyen futbolcu, ikinci kez sağlık kontrolüne sokuldu.

Haberin Devamı

Lyanco’ya şartlı sözleşme teklif edilirken, oyuncu her iki etapta da siyah-beyazlı ekibin bu teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine siyah-beyazlıların Lyanco macerası başlamadan bitti ve Brezilyalı oyuncu dün Türkiye’den ayrıldı.

PEREYRA'DAN KÖTÜ HABER

Yaşanan bu gelişme dışında, Udinese ile sözleşmesi sona eren Roberto Pereyra da, sağlık kontrolleri için İstanbul’a davet edildi. Corriere dello Sport Gazetesi’nin haberine göre; Arjantinli futbolcunun bu teklifi dondurduğu ve şimdilik kariyerini İtalya’da sürdürmeye daha sıcak baktığı öne sürüldü.

Bu arada Roberto Pereyra’yı Serie A takımlarından Torino’nun da istediği ve futbolcunun kararını yakın zamanda ileteceği de belirtildi.