Beşiktaş Beşiktaş'ta milli ara bekleniyor! Hedef kayıpsız geçmek

Beşiktaş'ta milli ara bekleniyor! Hedef kayıpsız geçmek

26.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Dinamo Kiev’i son dakika golüyle deviren Beşiktaş’ta teknik heyet takımın yüzde yüz performansına milli maçlar için verilecek aradan sonra ulaşacağını düşünüyor.

Beşiktaşta milli ara bekleniyor Hedef kayıpsız geçmek

Özellikle sol kanat ve sağ kanatta tam anlamıyla uyum yakalayamayan Kartal’da yeni transferler Rebic ve Rashica’nın daha fazla tecrübe kazanmasıyla aradan sonra daha iyi performans göstereceği düşünülüyor. Alex Oxlade-Chamberlain’nin de iki yeni transfer gibi ilerleyen haftalarda takımın oyun stilini ve performansını daha iyi kavraması, ardından da Liverpool’da ortaya koyduğu futbolu tekrarlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Şenol Güneş’in ise oyuncularıyla yaptığı toplantıda Dinamo Kiev ve Sivasspor maçlarında herhangi bir sürpriz yaşamadan araya girmeleri gerektiğini vurguladığı öğrenildi.

MASUAKU'NUN MR'I ÇEKİLDİ

Beşiktaş’ta UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda Dynamo Kiev ile oynadığı müsabakada sol uyluk arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen Arthur Masuaku’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR’ı çekildi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Oyuncumuzda uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Arthur Masuaku’nun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

KEREM, KARAGÜMRÜK'TE!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta bir yandan da takımdan ayrılan isimler belirleniyor. 22 yaşındaki Kerem Atakan Kesgin de Karagümrük’e kiralandı. 1 yıllığına kiralanan Kerem sezon başında 1.4 milyon euroya Sivasspor’dan alınmıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar