Beşiktaş Beşiktaş'ta Nathan Redmond kararı! Transferde düğmeye basılıyor

Beşiktaş'ta Nathan Redmond kararı! Transferde düğmeye basılıyor

28.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Nathan Redmond kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek istese de kısa süre sonra doğum yapacak olan eşi Blaise’nin İngiltere’ye dönme ısrarı karşısında somut bir adım atamıyor. İngiliz yıldız eşini ikna edebilirse Kartal’da kalacak, aksi halde siyah-beyazlı kulüple vedalaşarak Premier Lig’in yolunu tutacak.

Beşiktaşta Nathan Redmond kararı Transferde düğmeye basılıyor

Nathan Redmond’un önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyip giymeyeceği belirsizliğini koruyor. İngiliz ekibi Southampton’la sözleşmesi biten Redmond, 8 Eylül 2022 tarihinde siyahbeyazlı kulübe 1 yıllık imza atmıştı. Valerien Ismael döneminde beklentilere yanıt veremeyen Redmond, Şenol Güneş göreve geldikten sonra patlama yaptı. Fenerbahçe derbisinde 1 gol, 3 asistle şov yapan 29 yaşındaki oyuncu performansıyla Güneş’in en güvendiği isimlerden biri olmayı başarırken, taraftarların da büyük beğenisini kazandı.

Kartal’da adeta yeniden doğan Nathan Redmond kariyerine Türkiye’de devam etmek istiyor. Siyah-beyazlı profesyonellerle yeni sözleşme konusunda görüşme gerçekleştiren İngiliz oyuncu takımda kalmak istediğini bildirdi. Taraflar arasında maddi konularda da bir problem bulunmadığı öğrenildi.

Ancak Redmond’un Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalama ihtimalinin yüzde 50 olduğu ifade edildi. Yetenekli futbolcunun kısa süre sonra doğum yapacak eşi Blaise kesin olarak İngiltere’ye dönmeyi planlıyor. Çocuğunu ailesiyle birlikte ülkesinde büyütmek isteyen Blaise’nin dönüş konusunda kararlı olduğu ve Redmond’a bu konuda baskı yaptığı ifade ediliyor. Beşiktaşlı profesyoneller ile Redmond arasındaki görüşmeler önümüzdeki günlerde devam edecek. İngiliz oyuncu eşini ikna etmeyi başarırsa Beşiktaş’la yeni sözleşme imzalayacak. Deneyimli futbolcu aksi halde ülkesine dönecek ve büyük olasılıkla Premier Lig’den bir kulüple anlaşacak.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Nathan Redmond kararı Transferde düğmeye basılıyor

28 MAÇTA 6 GOL, 6 ASİSTE İMZA ATTI

Beşiktaş formasıyla Süper Lig’de 25, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 maça çıkan Nathan Redmond toplam 28 karşılaşmada 6 gol, 6 asistlik performans sergiledi. İngiliz futbolcu ligde 5 gol, 5 asiste imza atarken, kupada ise 1 gol, 1 asist kaydetti. Redmond, Fenerbahçe’yi deplasmanda 10 kişiyle 4-2 yendikleri tarihi derbide 1 gol, 3 asistle adeta şov yapmıştı.

Rachid Ghezzal ısınıyor

Süper Lig’in 37. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olacak Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü. Siyahbeyazlı futbolcuların ısınma programından sonra taktik çalışmalar üzerinde durduğu bildirildi. Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Rachid Ghezzal takımla çalışmalara başladı. Adale sakatlığını atlatan Cezayirli yıldızın iyi durumda olduğu ve Kasımpaşa maçının kadrosunda yer alabileceği vurgulandı.

Haberin Devamı



Teknik Direktör Şenol Güneş’in kendisini tamamen hazır hissetmesi halinde Ghezzal’ı maç kadrosuna alması bekleniyor. Deneyimli futbolcu bu sezon sadece 11 maçta forma giyerken 2 gol, 3 asiste imza attı. Ghezzal, Süper Lig’de son olarak Ümraniyespor’la 22 Nisan’da oynanan karşılaşmada görev yapmış ve 16 dakika süre almıştı.

Hazırlık kampında favori Avusturya

Kasımpaşa ve Konyaspor’la oynayacağı maçları kazanarak Süper Lig’de sezonu ikinci sırada bitirmenin hesaplarını yapan Beşiktaş, yaz hazırlık kampı konusundaki arayışlarını da sürdürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in Avusturya’da incelemelerde bulunduğu ve bu ülkedeki bazı tesisleri beğendiği ifade edildi. Güneş’in daha önce kamp yaptıkları tesislere sıcak baktığı belirtildi. Kamp yeri konusunda kısa süre içinde karar verecek olan Güneş’in hazırlık maçları da oynayabilecekleri bir bölge istediği kaydedildi.

Beşiktaşta Nathan Redmond kararı Transferde düğmeye basılıyor

Transferde düğmeye basılıyor

Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa ile 3 Haziran Cumartesi günü oynanacak maçtan sonra dış transfer çalışmalarına başlayacak. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı’nın takip edilen birçok oyuncu ve temsilcileriyle görüşme gerçekleştireceği belirlendi

Beşiktaş Yönetimi ve profesyoneller, Kasımpaşa maçından sonra dış transfer çalışmalarına başlayacak. Teknik heyetin talepleri doğrultusunda uzun süredir birçok oyuncuyla ilgili çalışma yürüten Sportif Direktör Ceyhun Kazancı’nın, Kasımpaşa ile 3 Haziran Cumartesi günü oynanacak karşılaşmadan sonra düğmeye basacağı ifade edildi. Teknik Direktör Şenol Güneş’le sürekli ileşitim halinde olduğu öğrenilen Kazancı’nın birçok oyuncu ve temsilcileriyle görüşme gerçekleştireceği aktarıldı.

Siyah-beyazlılar dış transferde sağ stoperin yanı sıra orta sahaya 6 ve 8 numara takviyesi yapmayı planlıyor. Kanatları birer oyuncuyla güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Jackson Muleka’nın durumuna göre santrfor transferi de yapacak. Şenol Güneş’in talepte bulunması halinde farklı pozisyonlar için de çalışma yürütülecek. Kartal’da sözleşmeleri biten oyunculardan Atiba Hutchinson, Kevin Nkoudou ve Welinton’la yollar ayrılacak. Atiba ve Nkoudou’ya Konyaspor’la oynanacak son hafta maçında veda edilecek.

Satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Tayfur Bingöl konusunda Alanyaspor’dan indirim bekleyen siyah-beyazlılar, Alexandru Maxim için de Gaziantep FK ile masaya oturacak. Maxim için 1 milyon euro teklif etmeyi planlayan Beşiktaş bonservis konusunda anlaşma sağlanamazsa Rumen oyuncu için ısrarcı olmayacak.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Nathan Redmond kararı Transferde düğmeye basılıyor

Haberin Devamı

Yazarlar