Beşiktaş Beşiktaş'ta Omar Colley fırtınası! Vincent Aboubakar'ı yakaladı

Beşiktaş'ta Omar Colley fırtınası! Vincent Aboubakar'ı yakaladı

21.12.2023 - 22:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 17'nci haftasında Alanyaspor'la karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta Omar Colley'in performansı dikkat çekti. Gambiyalı savunmacı, Vincent Aboubakar'ı yakaladı.

Beşiktaşta Omar Colley fırtınası Vincent Aboubakarı yakaladı

Beşiktaş, Süper Lig'in 17'nci haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Tüpraş Stadyumu'ndaki karşılaşmada yıldızlaşan isim Omar Colley oldu. Tecrübeli stoper, attığı golle birlikte Vincent Aboubakar'ın gol sıralamasında yakaladı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 7'nci dakikasında Alex Oxlade Chamberlain ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan Efecan Karaca, maçın hakemi Ümit Öztürk'e faul itirazlarında bulundu. Ümit Öztürk yoğun itirazlar sonrası Beşiktaş lehine endirekt serbest vuruş kararı verdi.

Beşiktaş'ın kazandığı endirekt serbest vuruşta Salih Uçan topa dokundu ve Cenk Tosun şutunu çekti. Cenk Tosun'un şutunda barajdan eken topu önüne alan Omar Colley düzgün bir kontrol ve ardından şık dokunuşla ağları havalandırdı. Omar Colley'in bu golü sonrası Ümit Öztürk düdüğünü çaldı ve faulü işaret etti.

Bu sırada VAR devreye girdi ve Ümit Öztürk'e pozisyonu izlemesi tavsiyesi geldi. Ümit Öztürk pozisyonu VAR'da izledikten sonra faul kararını iptal etti ve ağlara giden top gol değeri kazandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Omar Colley, Alanyaspor maçında fileleri havalandırarak bu sezon Süper Lig'de 4'üncü golünü attı. Siyah-beyazlılarda Vincent Aboubakar ve Alex Oxlade Chamberlain'le birlikte Süper Lig'de bu sezon en fazla gol sevinci yaşayan isim Omar Colley oldu.