Futbol Beşiktaş'ta sakatlık kabusu sürüyor Miloseviç ve Opare en az..

Beşiktaş'ta sakatlık kabusu sürüyor Miloseviç ve Opare en az..

06.02.2015 - 15:54 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, dün akşam oynanan Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Opare ve Milosevic'in durumlarıyla alakalı olarak bir açıklama yaptı. Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan Alexander Milosevic ve Daniel Opare'nin durumu belli oldu.

Beşiktaşta sakatlık kabusu sürüyor Miloseviç ve Opare en az..

Beşiktaş’ın dün oynadığı Çaykur Rizespor maçında sakatlanan yeni transferlerden Miloseviç ve Opare’den kötü haber geldi.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden Miloseviç ve Opare’nin sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada, "Ziraat Türkiye Kupası’nda dün akşam Çaykur Rizespor ile oynadığımız maçta sakatlık geçiren futbolcularımız Alexander Milosevic ve Daniel Opare’nin MR’ı çekildi. MR sonucuna göre Milosevic’in sağ ayak 5. tarak kemiğinde kırık olduğu tespit edildi ve ameliyat olmasına karar verildi. Opare’nin ise sol arka adalesinde 1. derece yırtık tespit edildi ve tedavisine başlandı" ifadeleri yer aldı.

Türkiye Kupası mücadelesinde Çaykur Rizespor maçına çıkan Beşiktaş'ta Milosevic ve Opare sakatlanarak oyundan çıktı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Maç 0-0 sona ererken, karşılaşmanın 38 ve 39. dakikalarında Beşiktaş'a 2 kötü haber birden geldi. Mücadelenin 38. dakikasında Milosevic ayağını burktu ve oyuna devam edemedi. Opare ise pas verecekken ayağını çime vurdu ve Milosevic'ten kısa bir süre sonra oyundan alındı.

İki oyuncunun sağlık durumu hakkında ilk edinilen bilgilere göre, Opare'de yırtık, Milosevic'te ise kırık şüphesi olduğu yönünde. İki oyuncunun sağlık durumu cuma günü yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

MAÇTAN NOTLAR
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda gündüz maçında Adana Demirspor'un Sarıyer'e 3-2 mağlup olmasının ardından gruptan çıkmayı garantileyen Beşiktaş'ta kadroda değişikliğine giden Slaven Bilic, genç oyunculara şans verdi.

Ligde Mersin İdman Yurdu'nu 2-1 mağlup eden siyah beyazlıların ilk 11'inde yer alan hiçbir oyuncu kupa maçında ilk 11'inde yer almadı. Beşiktaş alt yapısından kadroya dahil edilen Kaleci Günay ile Eslem ve Muhammet ilk 11'de ilk kez forma şansı buldu. Beşiktaş'ta uzun bir sakatlık dönemi geçiren Mustafa Pektemek ilk 18'de yer aldı.

HOLOSKO İÇİN TEZAHÜRAT
Siyah beyazlı bin kişilik taraftar grubu karşılaşmayı kendilerine ayrılan tribünden izledi. Beşiktaşlı taraftarlar eski futbolcuları Çaykur Rizesporlu Filip Holosko'ya tezahüratta bulundu. Holosko'da taraftarları selamladı. Karşılaşma öncesi Beşiktaş yedek kulübesine giden Holosko teknik direktör Slaven Bilic ve eski takım arkadaşları ile görüştü.

ÇAYKUR RİZESPOR'DA İKİ OYUNCU DÖNDÜ
Çaykur Rizespor'un Asya ve Afrika kupalarına katılan futbolcuları Ali AdnanveKweuke takımlarının elenmesinin ardından döndüğü Rize'de kadroya alındı. Çaykur Rizespor'da alt yapıdan kadroya dahil edilen İlyas ve Muhammet ilk kez bir karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıktı.

YENİ TRANSFER TRİBÜNDE
Çaykur Rizespor'un İngiltere Championship takımlarından Norwich City'den transfer ettiği Kuzey İrlandalı forvet oyuncusu 27 yaşındaki Kyle Lafferty, karşılaşmayı tribünden izledi. Çaykur Rizesporlu taraftarlar karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi, tribünde boşluklar oluştu.