Beşiktaş Beşiktaş'ta Salih Uçan'dan A Milli Takım planı! Stefan Kuntz takip edecek

Beşiktaş'ta Salih Uçan'dan A Milli Takım planı! Stefan Kuntz takip edecek

24.09.2022 - 18:16 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un aday kadroya davet etmediği Salih Uçan'ın planı ortaya çıktı. Alman teknik adamın tecrübeli orta sahayı yakından takip etme kararı aldığı belirtildi. İşte detaylar...

Beşiktaşta Salih Uçandan A Milli Takım planı Stefan Kuntz takip edecek

A Milli Futbol Takımı'nın Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edilmeyen Salih Uçan'dan flaş bir hamle geldi. Tecrübeli orta saha, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u etkilemek için harekete geçti. Stefan Kuntz'un durumunu yakından takip edeceği Salih Uçan'ın kafasındaki planın Fenerbahçe derbisi olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Sporx'in haberine göre; Beşiktaş forması giyen Salih Uçan, Fenerbahçe ile 2 Ekim'de Vodafone Park'ta oynanacak maça özel hazırlık yapıyor. Gözler, siyah-beyazlı takımın orta saha oyuncusunda olacak. Derbiyi stadyumda izleyecek isimler arasında Stefan Kuntz da yer alacak.

Beşiktaşta Salih Uçandan A Milli Takım planı Stefan Kuntz takip edecek

Bu sezon Beşiktaş'ta taraftarların beğenisini kazanan Salih Uçan, A Milli Takım aday kadrosuna davet edilmemişti. Uçan bu konuda bir hayal kırıklığı yaşarken, Beşiktaş yöneticileri ise Kuntz'un kararını eleştirmişti.

KUNTZ DERBİYİ YERİNDE İZLEYECEK

Stefan Kuntz, 2 Ekim'deki Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini yerinde izleyecek. Kuntz'a Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop da eşlik edecek.

Haberin Devamı

SALİH ETKİLİ BİR PERFORMANS HEDEFLİYOR

Bu arada Stefan Kuntz, Salih Uçan'a milli takım kapısını kapatmadığını ifade etmişti. Salih Uçan, Kuntz'un da izleyeceği derbide etkili bir performans ortaya koymayı amaçlıyor. 28 yaşındaki futbolcu bu sezon Beşiktaş'ta 7 maçta 550 dakika süre aldı ve 1 gol 1 asistlik katkı yaptı.

TAYYİP TALHA HATA İSTEMİYOR

Öte yandan siyah-beyazlı takımda yeni transferlerden Tayyip Talha Sanuç'u derbi heyecanı sardı. Beşiktaş'ın savunma hattındaki yeni transferi Tayyip Talha Sanuç, transfer döneminde sıkça anıldığı Fenerbahçe'ye karşı derbide ilk 11'de oynayacak. Romain Saiss ile birlikte derbide görev yapacak olan futbolcu hata yapmak istemiyor.

Beşiktaşta Salih Uçandan A Milli Takım planı Stefan Kuntz takip edecek

Teknik direktör Valerien Ismael, Adana Demirspor'dan transfer edilen 22 yaşındaki futbolcu ile özel görüşmeler yapıyor. Ismael, 'Sana güveniyorum. Biz takım olarak bir bütünüz ve sen de bu takımın özel parçalarından biri olabilirsin' diyerek genç oyuncuyu motive ediyor.

Yazarlar