Futbol Beşiktaş'ta Scout başarısı meyvelerini veriyor - Son Dakika Haberler

Beşiktaş'ta Scout başarısı meyvelerini veriyor - Son Dakika Haberler

12.01.2015 - 10:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın yeni transfer Milosevic bir scout başarısı olarak görülüyor. Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri ve gündemde öne çıkan isimleri sizler için derledik. Beşiktaş'ın transfer listesinde hangi futbolcular var? Benfica'dan Pereira'yı isteyen Beşiktaş nasıl bir cevap aldı. İşte detaylar..

Beşiktaşta Scout başarısı meyvelerini veriyor - Son Dakika Haberler

Beşiktaş transferde ihtiyacı olan bölgelere takviyeler yapmaya devam ediyor. Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişelerini ve transfer haberleri sürekli güncellenen haberimizden takip edebilirsiniz.

"Kalbimi dinledim"
Beşiktaş’la 4 yıllık yeni sözleşme için el sıkışan Veli Kavlak resmi imzayı attığını açıkladı.

Beşiktaş’la 4 yıllık yeni sözleşme için el sıkışan Veli Kavlak resmi imzayı attığını açıkladı. Avusturya’nın Laola 1 internet sitesine konuşan siyah-beyazlı futbolcu, “Ne mutlu ki sonunda sözleşmemi uzattım. Kendimi rahat ve çok mutlu hissediyorum. Tekrar sadece futbola konsantre olabileceğim” dedi.

Veli Kavlak; Lazio, Everton, Southampton, Schalke ve Stuttgart gibi kulüplerden transfer teklifi aldığınının hatırlatılması üzerine ise “Aklımda ve kalbimde Beşiktaş ile yola devam etmek vardı. Sözleşmem tamamlanacağı için bana teklifte bulunan bazı kulüpler oldu ama önceliğim hep Beşikaş’tı. Diğer kulüplere kalbim ‘hayır’ dedi” ifadelerini kullandı.

Kartal’dan ayrılmayı hiç düşünmediğini de kaydeden başarılı futbolcu, “Yeni stadımız yapılıyor. Benzersiz bir stat olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum. Bunu kaçırmak istemezdim” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ SON DAKİKA HABERLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN..

Milosevic için iki ülke birbirine girdi
Fanatik gazetesinin haberine göre Beşiktaş'ın Sırp kökenli İsveçli yıldızı Alexander Milosevic, iki ülkeyi birbirine düşürdü. Sırbistan'ın hocası Radovan Curcic'in, milli takım tercihini kendileri yönünde kullanması için baba Milosevic'e baskı yaptığı, İsveç'in de ilk resmi maçında genç futbolcuya görev vermeyi planladığı öğrenildi.

Beşiktaş’ın ara transfer dönemindeki ilk bombası Alexander Milosevic, paylaşılamayan adam oldu... Aslen Sırbistan kökenli olan ancak İsveç Milli Takımı’nın da U21 Takımı’nda da forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’a transferinin ardından popüler hale gelmesiyle bu iki ülkeyi birbirine düşürdü. İsveç’in A Takımı’nın formasını 2 kez hazırlık karşılaşmalarında giyen Milosevic’in, milli ekip tercihini değiştirebilme durumunun olması sebebiyle devreye giren Sırbistan’ın hocası Radovan Curcic, başarılı futbolcunun babasını ikna etmek için çabalıyor. Sırbistan’ın U17 takımında daha önce görev yapan 1.91’lik savunmacının, kendilerini tercih etmesini isteyen Curcic’in, baba Milosevic’i baskı altına almaya çalıştığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Genç yıldızın kararı belli

Siyah-Beyazlılar’ın yeni yıldızının ise milli takım kararı şimdiden belli... 4 senedir formasını giydiği İsveç’le yoluna devam etme kararı alan Milosevic’in, Sırbistan Milli Takımı Teknik Direktörü Radovan Curcic’in talebine olumsuz baktığı bildirildi. İsveç Milli Takımı hocası Erik Hamren de, Sırp ilgisine karşılık, 27 Mart’ta Moldova’yla oynanacak EURO 2016 Elemeleri maçında Milosevic’e görev vermeyi planlıyor.

Günay gidiyor
Beşiktaş’a geri dönen Günay Güvenç, devre arasında bu kez oynayabileceği bir takıma yollanacak.

Mersin İdmanyurdu’na sezon başında kiralık verilmesine rağmen 3. kaleci pozisyonuna düştüğü için Beşiktaş’a geri dönen Günay Güvenç devre arasında bu kez oynayabileceği bir takıma yollanacak.

Süper Lig takımları yerine PTT 1. Lig ekipleriyle görüşen siyah-beyazlı yönetim, Muhammed Demirci’den sonra Günay’a da formayı kapma konusunda nasihatlarda bulundu. Teknik Direktör Bilic, kiralık oynayabileceği bir takım bulması durumunda genç file bekçisini Antalya kampına götürmeyecek.

Demba Ba'ya çifte kanca
Beşiktaş’a Chelsea’den gelen Senegalli yıldızı Demba Ba, İngiltere Premier Lig ekiplerinin gündeminden düşmüyor.

Beşiktaş’a Chelsea’den gelen Senegalli yıldızı Demba Ba, İngiltere Premier Lig ekiplerinin gündeminden düşmüyor. Sunday People’da yer alan haberde, West Bromwich’in yeni menajeri Tony Pulis’in, Senegalli golcüyü transfer etmek istediği savunuldu. West Bromwich dışında QPR’ın da Demba Ba’yı kadrosuna katmaya çalıştığı iddia edildi.

Annisa ile Miami’de aşk!
Süper Lig’e verilen aranın ardından soluğu Miami’de alan Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Demba Ba tatilin tadını çıkarıyor. Eşi Annisa ile Miami’nin dünyaca ünlü sahillerinde vakit geçiren Senegalli forvet bol bol selfie çekmeyi ihmal etmedi. Sezonun ilk yarısında rakip ağları 16 kez havalandıran ve attığı gollerden sonra “secde” yapan Demba Ba ile eşinin rahat tavırları magazin basınının gözünden kaçmadı.

Ömer'e kapı açık
Beşiktaş’ın sezon başında çeşitli kulüplere kiralık gönderdiği oyuncular arasında sadece Ömer Şişmanoğlu vitrine çıkmayı başardı.

Beşiktaş’ın sezon başında çeşitli kulüplere kiralık gönderdiği oyuncular arasında sadece Ömer Şişmanoğlu vitrine çıkmayı başardı. Siyah-beyazlıların, Eskişehirspor forması altında 14 maça çıkarken, 4 kez golle buluşan Ömer’in performansından memnuniyet duyduğu bildirildi.

Ömer’i kadroda tutmayı düşünen yönetim kesin kararını sezon sonunda verecek. Demba Ba, Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun gibi forvetlerin arasından sıyrılıp forma şansı bulması zor olduğu için sezon başında kiralanan Ömer’in ikinci yarıdaki performansı da yakından takip edilecek.

Transferde yeni ufuklar
Beşiktaş, yabancı oyuncu statüsünün gelecek sezon değişecek olması nedeniyle transfer stratejisini yeniden belirleyecek.

Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Teknik Direktör Slaven Bilic önceki gün tesislerde bir araya gelerek önümüzdeki yılların planlarını masaya yatırdı. Siyah-beyazlılar daha önce belirlenen, ancak sınırlama yüzünden transfer edilemeyen yetenekli genç yabancıların kadroya katılması yönünde görüş birliğine vardı.

Süper Lig’de gelecek sezon yabancı oyuncu sınırlamasının değişecek olması nedeniyle transfer ve yapılanma planlarını gözden geçirmek zorunda kalacak olan Beşiktaş’ta, Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi önceki gün Teknik Direktör Slaven Bilic ile bir araya geldi. Yeni statüye göre siyah-beyazlı takımın kadro yapılanmasını masaya yatıran Çebi ve Bilic, yerli-yabancı transfer çalışmalarının yeniden belirlenmesine karar verdi.

Yeni sezonda alınması planlanan yerli futbolcuların yerine daha az maliyetle yabancı futbolcuların da transfer edilebileceği yönünde görüş birliğine varan siyah-beyazlılar, İzleme Komitesi’nin tavsiye ettiği yabancı genç yetenekleri yeniden değerlendirecek. Yabancı sınırlaması nedeniyle birçok genç yeteneği alamayan Beşiktaş Yönetimi, yeni statü nedeniyle her ne kadar elindeki avantajı kaybetmiş gözükse de, İzleme Komitesi’nin belirlediği yabancı gençler konusunda yine rakiplerinin önünde olduğuna inanıyor.

Kulübün eli güçlendi
Ahmet Nur Çebi ile Bilic’in tesislerde gerçekleştirdiği toplantıda Gökhan İnler ve Tolgay Arslan gibi oyuncuların alternatifleri üzerinde kapsamlı fikir alış verişinde bulunuldu. Yeni sezon için pazarlık halinde olduğu yerli futbolcular karşısında eli güçlenen siyah-beyazlı kulüp artık gelmek istemeyenin peşinde koşmayacak. Yerlilerle belirlenen şartlarda anlaşma sağlanamazsa alternatif yabancılar kadroya dahil edilecek. Bu arada Bilic’in, Milosevic transferinin ardından takımın daha da gençleştiğini, yeni sezon transferlerinde mutlaka tecrübeli isimlere de yer verilmesini istediği vurgulandı.

Orman, Nathan Ake için Londra'da
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün Premier Lig lideri Chelsea'de forma giyen Nathan Ake'yi bitirmek için İngiltere'ye gitti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün Chelsea forması giyen 19 yaşındaki Nathen Ake'yi bitirmek için İngiltere'ye gitti.

Yakın arkadaşı Serdar Güzelaydın ile İngilterePremier Ligi'ndeki Chelsea-Newcastle United maçını izleyen Başkan Orman, karşılaşma öncesi Maviler'in CEO'su Ron Gourlay ile bir araya geldi. Beşiktaş Başkanı, Hollandalı oyuncuyu kiralık olarak almak istediklerini Gourlay'e iletti... Chelsea'nin CEO'su "Mourinho, Ake'yi göndermeyi kabul ederse, anlaşırız. Son kararı Mou verir" cevabını verdi.

CHELSEA 2-0 KAZANDI
Hollandalı genç yıldızın asıl mevkii orta saha. Stoper ve sol bek pozisyonunda da oynayabilen Nathan Ake, bu sezon Chelsea forması ile altı karşılaşmaya çıktı. 19 yaşındaki oyuncu, bir asist yaptı. Hollanda Milli Takımı'nm alt kategorilerinin hepsinde forma giyen Ake, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor. Başkan Orman'ın da izlediği karşılaşmada Chelsea, Newcastle United'i Oscar ve Diego Costa'nın golleriyle 2-0 yendi. Nathen Ake ise kadroda yer almadı. Beşiktaş'ın transfer listesinde olan bir diğer isim Mohamed Salah da maçta oynamadı.

Scout başarısı
Beşiktaş’ın devre arasındaki ilk transferi Alexander Milosevic önemli bir gerçeği de ortaya çıkardı.

Kartal’ın devre arasındaki ilk transferi Alexander Milosevic önemli bir gerçeği de ortaya çıkardı. Pedro Franco ve Atınç Nukan gibi iki önemli potansiyelin yanına İsveçli genç stoperi de ekleyen siyah-beyazlıların scout başarısı dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz sezon başında Önder Özen ile başlayan ‘scout’ çalışmaları meyvelerini vermeye devam ediyor. AIK Stockholm takımından transfer edilen 22 yaşındaki savunmacı Milosevic’i Türkiye’ye getiren siyah-beyazlılar, Kolombiya’dan Pedro Franco ve Brezilya’dan Ramon Motta örneklerinde olduğu gibi yine isabetli bir adım attı. Bu sayede defans hattını daha da gençleştiren Kartal; Pedro, Atınç ve Milosevic’in 21.3 olan yaş ortalaması ile savunmanın geleceğini sağlama aldı.

Pereira'dan yanıt geldi
Benfica’da forma giyen Maxi Pereira, Beşiktaş’ın yaptığı teklife yanıt verdi.

Benfica’da forma giyen Maxi Pereira, Beşiktaş’ın yaptığı teklife yanıt verdi. Siyah-beyazlı kulübün önerisini çok cazip bulan 30 yaşındaki Uruguaylı sağ bekin, menajeri aracılığıyla gönderdiği yanıtta, “Teklifiniz için çok teşekkür ederim. Uzun zamandır Benfica’da oynuyorum. Burada çok mutlu olduğum için geleceğimle ilgili önceliğimi kulübüme vermek zorundayım. Eğer Benfica benimle sözleşme uzatmak isterse Portekiz’de kalacağım. Aksi durumda ise Beşiktaş’ta oynamayı isterim. Size en kısa sürede yanıt vereceğim” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Pereira’nın, Benfica’da kalma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünen Beşiktaşlı yöneticilerin, Helsinborg’da top koşturan Emil Krafth ve kulübüyle yürütülen görüşmelere hız verdiği belirlendi. Siyah-beyazlıların, 20 yaşındaki yetenekli oyuncu ve kulübüyle yaptığı görüşmelerin olumlu biçimde sürdüğü kaydedildi. Krafth transferini bitirmeye çalışan Beşiktaş’ın, Martin Linnes seçeneğini de masada tutmaya devam ettiği aktarıldı.

Yazarlar