Beşiktaş Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy’a ipucunu Santos verdi!

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy’a ipucunu Santos verdi!

06.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın hocası Fernando Santos’un attığı 2 golle Trabzonspor maçına damga vuran Semih Kılıçsoy’a, “Doğru pozisyonu bulduğun zaman şut atmaktan asla çekinme. Kendine güven ve kaleyi karşına aldığın anda şut özelliğini kullan” dediği ortaya çıktı

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy’a ipucunu Santos verdi

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’deki 3 maçlık galibiyet hasretini Trabzonspor karşısında noktalarken Semih Kılıçsoy attığı iki şık golle karşılaşmaya damgasını vurdu. Teknik Direktör Fernando Santos’un kritik maçtan önce gerçekleştirdiği bire bir toplantılarda genç golcüye özel talimatlar verdiği belirlendi.

Haberin Devamı

Portekizli hocanın, sakatlığı yüzünden 1-0 kaybettikleri Sivasspor maçını kaçıran Semih’e Trabzonspor karşılaşmasında 11’de yer alacağını söyleyerek tüm isteklerini aktardığı öğrenildi. Milliyet, Fernando Santos ile Semih Kılıçsoy arasındaki toplantılarda geçen diyaloglara ulaştı. Genç golcüye ilk olarak güvenini dile getiren siyah-beyazlı teknik adamın, “Çok güçlü ve yeteneklisin. Doğru pozisyonu bulduğun zaman şut atmaktan asla çekinme. Kendine güven ve özellikle kaleyi karşına aldığın anda şut özelliğini kullan” dediği ortaya çıktı.

Santos’a desteği için teşekkür eden Semih, Trabzonspor maçında hocasının taleplerini yerine getirerek 2 golle yıldızlaştı. Fernando Santos maçtan sonra yaptığı açıklamada Semih’in karakteristik özelliklerini kullanarak karşılaşmayı kazanmaya başardıklarını söylemişti.

Haberin Devamı

Premier Lig takibi
İngiltere Premier Lig kulüpleri bir süredir Semih Kılıçsoy’un performansını yakından takip ediyor. İngiliz ekiplerinin sezon sonu Beşiktaş’a genç yıldız için 25-30 milyon euroluk teklifler yapmaya hazırlandığı ileri sürülüyor. Siyah-beyazlılar ise henüz 18 yaşında olan Semih’in EURO 2024’te oynayarak değerini daha da artıracağına inanıyor. Avrupa’dan Semih için gelen tüm önerileri geri çeviren yönetimin sezon sonu 30 milyon euroyu bulan bir teklif yapılması halinde genç yıldızın satışına onay verebileceği savunuldu.

Montella çağıracak
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın Semih Kılıçsoy’u EURO 2024 kadrosuna çağırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ay-yıldızlı hocanın, Semih’i yakından takip ettiği ve çok beğendiği aktarıldı. Siyah-beyazlı golcünün de Almanya’da düzenlenecek finallerde yer almayı çok istediği ifade edildi. 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, Montella tarafından kadroya çağrılması halinde finallerdeki en genç oyunculardan biri olacak.

Yazarlar