Beşiktaş Beşiktaş'ta Şenol Güneş itiraf etti! 'Teklif gelmişti'

Beşiktaş'ta Şenol Güneş itiraf etti! 'Teklif gelmişti'

13.05.2023 - 18:18 | Son Güncellenme:

Tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak olan özel maçta Beşiktaş, Sabah FK ile kozlarını paylaştı. Müsabaka öncesi siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş'ten dikkat çeken bir itiraf geldi.

Beşiktaşta Şenol Güneş itiraf etti Teklif gelmişti

Beşiktaş, Azerbaycan ekiplerinden Sabah FK ile özel müsabakada kozlarını paylaştı. Oynanan bu müsabaka öncesi siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

TÜM GELİRLER DEPREM BÖLGESİNE

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 7.7 büyüklüğündeki deprem felaketinden sonra futbol camiası tek yürek oldu. Oynanan Sabah FK - Beşiktaş maçında toplanan tüm gelirler deprem bölgesine gönderilecek.

Beşiktaşta Şenol Güneş itiraf etti Teklif gelmişti

SÜPER LİG YARIŞI

Oynanan özel maç öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Süper Lig yarışından bahseden Güneş, "Ligde yarışımız devam ediyor. Biz geriden geliyoruz. Biz rakiplerimize bakmadan maçlarımızı oynayacağız. Ligi en iyi şekilde tamamlayıp ondan sonrasına bakacağız. Geçen sene Avrupa’da olamadık, önümüzdeki sezon Avrupa’da yer almak istiyoruz. Beşiktaş camiasıyla bütünleştiğim için burada çalışıyorum. Beşiktaş olarak depremzede vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya devam ediyoruz. Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle Sabah kulübünün başkanı ve yöneticileri bu maçın organizasyonunda öncülük yaptılar" dedi.

Haberin Devamı

MAÇ ÖNCESİ İTİRAF ETTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oynanan maç öncesi verdiği röportajda bir itirafta bulundu. Azerbaycan basınına konuşan Tecrübeli teknik adam, birkaç yıl önce Azerbaycan Futbol Federasyonu'ndan milli takım teknik direktörlük görevi için teklif aldığını dile getirdi.

Şenol Güneş, "Karşı taraftan bir yakınlık hissettim. Her şey ortama bağlı. Teknik direktörlük kariyerimin son dönemlerini yaşıyorum. Şu anda Beşiktaş'ın başındayım ama daha önce de böyle bir teklif gelmişti" dedi.

Beşiktaşta Şenol Güneş itiraf etti Teklif gelmişti

Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ifade eden Güneş, "Çalıştığın yere fayda sağlarsan orada iz bırakırsın ve adın hep anılır. . Beşiktaş'ta bundan dolayı mutluyum. Bu duyguyu daha önce Trabzonspor ve Güney ile de yaşadım, Kore milli takımında da yaşadım. Beni kendilerinden biri olarak görüyorlar" sözlerini ifade etti.

Son olarak teklif için konuşan teknik adam, "Ben olmasam da faydalanabilecek arkadaşlarım buraya gelirse sevinirim." açıklamalarında bulundu.

Yazarlar