Beşiktaş Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in beklentisi sağ stoper!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in beklentisi sağ stoper!

20.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş sağ stoper transferinin en kısa sürede yapılmasını istiyor. Deneyimli hocaya bu konuda güvence veren siyah-beyazlı yönetimin çalışmalarını hızlandırdığı ve transfer sezonu kapanmadan mutlaka bir takviye daha yapacağı ifade edildi.

Beşiktaşta Şenol Güneşin beklentisi sağ stoper

Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Jean Onana, Ante Rebic, Alex Oxlade Chamberlain, Milot Rashica ve Bakhtiyor Zaynutdinov’u renklerine bağlayan Beşiktaş’ta gözler sağ stoper transferine çevrildi.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Şenol Güneş’in sağ stoper takviyesinin en kısa sürede yapılmasını istediği belirlendi. Romain Saiss’in takımdan ayrılması, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan’ın uzun süreli sakatlıkları nedeniyle savunmada sayısal olarak eksildiklerini aktaran Güneş bekleyişini sürdürüyor. Amartey’den memnun olan deneyimli hoca transfer sezonu kapanmadan başarılı bir sağ stoper daha istiyor.

Yönetimin sağ stoper transferi konusunda Şenol Güneş’e güvence verdiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların yoğun şekilde çalıştıkları ve en kısa sürede transferi bitirmeyi hedefledikleri kaydedildi.

RAMOS PAHALI GELDİ

Siyah-beyazlılar stoper arayışında son olarak PSG ile yollarını ayıran Sergio Ramos’u gündemine almıştı. Ancak 37 yaşındaki İspanyol futbolcunun yıllık 7,5 milyon euro garanti ücret istediği ve bu rakamın çok yüksek bulunduğu aktarıldı. Galatasaray’ın da istediği Sergio Ramos’un bu şartlarda transfer edilmesinin çok zor olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

HASIC GİTTİ

Kartal, Ajdin Hasic’i kiralık olarak Bosna Hersek kulübü FK Sarajevo’ya gönderdi. Hasic’in ayrılmasıyla takımdaki yabancı sayısı 15’e düştü.

"BU KEZ İYİ BAŞLAYALIM"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında bugün Pendikspor’u konuk edecekleri müsabaka öncesi oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Futbolcularına bir dizi uyarıda bulunan deneyimli hoca, galibiyet serisinin devam ettirilmesini istedi.

Karagümrük ve Neftçi Bakü ile oynanan maçların ilk yarılarında beklentinin çok altında bir performans sergilediklerini hatırlatan Güneş, Pendikspor önünde oyuna iyi başlamaları gerektiği uyarısında bulundu. Son iki maçta 2. yarılardaki güzel futbolla sonuca gittiklerini belirten tecrübeli teknik adamın, “Karagümrük ve Neftçi Bakü maçlarında ilk yarıları adeta çöpe attık. Bu kez maça iyi başlayalım ve iyi bitirelim. Şimdiye kadar oynadığımız 5 maçtan da galibiyetle ayrıldık. Kendi sahamızda oynayacağız. Kazanarak yolumuza devam etmemiz lazım” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Şenol Güneş yoğun bir maç trafiğinin içinde olduklarının da altını çizdi. Bu süreçte tüm futbolculara şans vermeye çalışacağını dile getiren siyah-beyazlı teknik adamın, “Kime, ne zaman şans geleceği hiç belli olmaz. Herkes her an oynayacak gibi hazır olmalı” dediği vurgulandı.

Haberin Devamı

Yazarlar