Beşiktaş Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten, Valerien Ismael'e fark!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten, Valerien Ismael'e fark!

22.01.2023 - 19:15 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Valerien Ismael'e maç başına fark attı.

Beşiktaşta Şenol Güneşten, Valerien Ismaele fark

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'deki ilk 7 maçında gösterdiği performansla Valerien Ismael'e fark attı.

Haberin Devamı

YOLLAR AYRILDI

Valerin Ismael döneminde son altı maçında sadece bir galibiyet alan Siyah-Beyazlılar, Atakaş Hatayspor mağlubiyeti sonrası Valerin Ismael ile yolları ayırma kararı aldı.

Beşiktaşta Şenol Güneşten, Valerien Ismaele fark

VALERIEN ISMAEL BEŞİKTAŞ'TA 7 AYDA NE YAPTI?

Beşiktaş'a 25 Mart'ta imza atan ve 7 ay takımın başında kalan Valerien Ismael, 18 maçta 1.72 puan ortalaması tutturdu.

Bu sezon Süper Lig'de 11 hafta Beşiktaş'ı yöneten Ismael, 2-1'lik Hatayspor yenilgisi sonrası görevinden ayrıldı. Onun yerini ise Şenol Güneş aldı.

47 yaşındaki teknik adam, daha önce Avusturya ekibi LASK Linz'de hem teknik direktör hem de sportif direktör olarak görev almıştı.

Nürnberg, Wolfsburg, Apollon Smyrnis, Barnsley ve West Bromwich gibi takımları çalıştıran Fransız teknik adam, hiçbir kulüpte 2 puan ortalaması yakalayamadı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Şenol Güneşten, Valerien Ismaele fark

1.5 YILLIK SÖZLEŞME

Şenol Güneş’in 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Deneyimli teknik adamın yardımcılığına ise Eren Şafak’ın getirileceği öğrenildi. Güneş, Beşiktaş’ı 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında şampiyon yapmıştı.

İşte KAP bildirimi: "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Şenol Güneş ile 28.10.2022 (bugün) tarihinden başlamak üzere 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır. Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Şenol Güneş ile 28.10.2022 (bugün) tarihinden başlamak üzere 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır.

Beşiktaşta Şenol Güneşten, Valerien Ismaele fark

FARK ATTI

Şenol Güneş ile Beşiktaş, 7 maçta 5 kez kazanıp sadece Galatasaray deplasmanında mağlup oldu. Şenol Güneş ile Beşiktaş rakiplerine 14 gol atarken, 7 gol yedi. Beşiktaş, bu 7 maçlık süreçte 2.28 puan ortalaması yakaladı.

Beşiktaş, Valerien Ismael ile bu sezon çıktığı 11 lig maçında ise 5 kez kazanıp, 2 kez mağlup oldu ve 1.56 puan ortalaması yakaladı.

Şenol Güneş, selefi Valerien Ismael'e maç başına neredeyse 1 puan fark atmış oldu.

Beşiktaşta Şenol Güneşten, Valerien Ismaele fark