Beşiktaş Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ile yenilere gün doğdu!

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ile yenilere gün doğdu!

21.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’taki ikinci macerasına galibiyetle başlayan Serdar Topraktepe, Santos döneminde devre arasında alınmasına rağmen kulübeye mahkum olan Worrall’ın yanında son maçlarda yedek kalan Musrati’ye de ilk 11’de forma verdi.

Beşiktaşta Serdar Topraktepe ile yenilere gün doğdu

Beşiktaş’ta, Trendyol Süper Lig’de 5 maç sonra galip gelmenin sevinci yaşanıyor. Siyah-beyazlı kulüpte ikinci kez teknik direktörlük görevine getirilen Serdar Topraktepe’nin yaptığı dokunuşlar hemen sonuç verdi.

Haberin Devamı

En göze çarpan değişiklikler ise devre arasında alınmasına rağmen kulübeye mahkum kalan Joe Worrall ve yüksek bonservis bedeliyle alınmasına rağmen sakatlığının ardından yedeğe çekilen Al Musrati’nin ilk 11’de yer almasıydı. Doksan dakika sahada kalan Joe Worrall gösterdiği performansla kendine olan güveni boşa çıkarmadı. Tecrübeli futbolcu 45 pas denemesinde %86,7 isabet sağladı. Girdiği 5 ikili mücadelenin 5’ini de kazanan Worrall, bir top kaptı ve bir top uzaklaştırdı.

Musrati de Joe Worrall gibi mücadelede 90 dakika forma giydi. Jonas Svensson’un ardından en çok topla buluşan isimlerin başında gelen yıldız futbolcu 44 pas denemesinde %88,6 isabet tutturdu. 3 top kapma girişiminin 2’sinden galip ayrılan Musrati 7 ikili mücadelenin de 4’ünü kazandı.

Haberin Devamı

Bu iki futbolcunun yanında yine Santos döneminde kulübeye mahkum kalan Demir Ege uzatmalarda oyuna girerken, Vincent Aboubakar ile uzun süreli sakatlığının ardından ilk kez Samsun maçında şans bulan Alex Oxlade-Chamberlain de 76. dakikada oyuna dahil oldu.

AYBABA TAKİPTE

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Beşiktaş Artaş U-15 Takımı’nın dün Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanı izledi. Aybaba, yakından takip ettiği antrenman sonrasında Teknik Sorumlu Cafer Oğuz Kaynar ve genç oyuncularla sohbet etti.

Yazarlar