Beşiktaş Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe, Rize'deki ilk maçı hatırlattı!

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe, Rize'deki ilk maçı hatırlattı!

03.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, futbolcularıyla yaptığı toplantıda ligin ilk yarısında Çaykur Rize’yi deplasmanda 4-0 yendikleri maçı hatırlattı, “O maçta tempomuz ve kazanma istediğimiz çok iyiydi. Aynı oyunu sahaya yansıtırsak kazanan taraf yine biz oluruz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaşta Serdar Topraktepe, Rizedeki ilk maçı hatırlattı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında bugün Çaykur Rizespor’la son derece kritik bir puan mücadelesine çıkacak.

F.Bahçe derbisinden yenilgiyle ayrılan Kartal 51 puanda kalarak ligde 5. sıraya gerilemişti. Siyah-beyazlı takım sahasında Çaykur Rize’yi yenerek hem maç fazlasıyla 4. basamağa tırmanmak hem de salı günü Ankaragücü ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesi moral bulmak istiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş sezonun ilk yarısında Serdar Topraktepe’nin takımın başında sahaya çıktığı Çaykur Rizespor deplasmanında rakibini 4-0 yenerek büyük alkış toplamıştı. Topraktepe kritik müsabaka öncesi oyuncularıyla yaptığı son toplantıda Ç.Rize’yi farklı mağlup ettikleri maçı hatırlattı.

Milot Rashica, Semih Kılıçsoy (2) ve Cenk Tosun’un golleriyle galip geldikleri karşılaşmada hem ofansif hem de savunma anlamında çok başarılı bir performans ortaya koyduklarını dile getiren Serdar Topraktepe’nin, “Rize’de takım halinde çok iyi bir maç çıkarmıştık. Tempomuz, kazanma istediğimiz ve ikili mücadelelerdeki gayretimiz üst düzeydi. Rizespor bu ligin iyi ekiplerinden biri tanesi ancak aynı oyunu sahaya yansıtırsak kendi seyircimizin önünde kazanan taraf yine biz oluruz. Hem ligdeki sıralama hem de Ankaragücü ile oynayacağımız kupa rövanşı öncesi kazanmak zorundayız” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Haberin Devamı

SEMİH'E KART UYARISI

Kartal’da Semih Kılıçsoy, Daniel Amartey ve Demir Ege Tıknaz ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular bugün kart görmeleri halinde gelecek hafta Alanyaspor deplasmanında cezalı duruma düşecek. Teknik heyetin, Semih’le bir görüşme yaparak sert müdahaleler ve hakeme itirazdan kaçınması yönünde uyarılarda bulunduğu aktarıldı.

MUSRATI'NİN YERİNE SALİH

Kartal, Çaykur Rizespor karşılaşmasının son hazırlığını dün akşam yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleşen taktik ağırlıklı antrenmandan sonra tesislerde kampa girdi.

Topraktepe’nin Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan Al Musrati’nin yokluğunda orta sahada Salih Uçan’a forma vermesi bekleniyor. Cezası biten Svensson da 11’de yer alacak. Siyah-beyazlılarda hücum hattında da değişiklik olacak. Derbide attığı golle göze giren kaptan Cenk Tosun bugün büyük olasılıkla ilk 11’de sahaya çıkacak, Muleka ise yeniden kulübeye çekilecek.

"KREDİMİZİ TÜKETTİK"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Beşiktaş deplasmanından güzel bir skorla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Ankaragücü maçında 90+9’da yedikleri golle 2 puan kaybettiklerini belirten Palut, “Ankaragücü maçını kazanmalıydık. Bizim için 2 puan çok önemliydi. Geri kalan maçlarda hata yapma olasılığımız az. Beşiktaş maçı da bunlardan bir tanesi. Beşiktaş, negatif havayı dağıtmak adına reaksiyon gösterecek. Biz de her zamanki gibi futbol oynamaya çalışacağız. Güzel bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz. Kredimizi biraz tükettik. Benim tüm sorumluluğum Rizespor’un ligi en başarılı yerde bitirmesi” dedi.