Beşiktaş Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın geleceği belli oluyor!

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın geleceği belli oluyor!

09.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dortmund’a farklı yenilerek Şampiyonlar Ligi’nde sıfır çeken Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın kaderini pazar günü oynanacak Kayserispor maçı belirleyecek. Büyük baskı altında olan deneyimli hocanın puan kaybı halinde görevinden ayrılacağı iddia edildi.

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 8 maçta 7 mağlubiyet, 1 beraberlik alırken, galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın kulüpteki geleceği yeniden tartışmaya açıldı. Son olarak Borussia Dortmund deplasmanında alınan 5-0’lık ağır yenilgi, Yalçın’ın koltuğunu ciddi biçimde sallamaya başladı.

Borussia Dortmund maçından sonra yaptığı açıklamada işlerinin zor olduğunu aktaran ve istifayla ilgili sorulara net bir yanıt vermekten kaçınan deneyimli hocanın kaderini pazar günü Yukatel Kayserispor’la oynanacak lig maçı belirleyecek. Sergen Yalçın, Giresunspor’a 4-0 yenildikleri maçın ardından Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelirken görevine devam etmek istediğini bildirmişti. Başkan Çebi’den onay alan Yalçın istifa edeceği iddialarına karşın koltuğunu bırakmamıştı.

Engel olmayacaklar

Ancak Ajax karşısında alınan ağır mağlubiyet siyah-beyazlı hocayı yeniden yol ayrımına getirdi. Sergen Yalçın, Yukatel Kayserispor galibiyetiyle takımını ayağa kaldırmanın hesaplarını yapıyor. Deneyimli teknik adamın puan kaybı halinde ise görevinden ayrılacağı iddia ediliyor.
Bu arada siyah-beyazlı yönetimin, istifa etmesi halinde Sergen Yalçın’a engel olmayacağı ileri sürüldü. Yönetimin, Yalçın’la yolların ayrılması durumunda yeni teknik direktör için hemen kolları sıvayacağı ve en kısa süre içinde deneyimli bir isimle anlaşacağı vurgulandı.

Haberin Devamı