Beşiktaş Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler!

Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler!

06.06.2018 - 14:26 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de Beşiktaş'taki transfer çalışmalarını aktardı.

Beşiktaşta sıcak gelişmeler

Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi...

Haberin Devamı

İşte Serdar Sarıdağ'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

- "Ümit hoca güler yüzlü, ılımlı bir insandı. Kimseyle kavga etmeyen bir hocaydı. Futbolun dilini en iyi kullanan isimlerden biriydi. Allah'tan rahmet diliyoruz. Futbolumuzun başı sağolsun.

- Yusuf Şimşek'le anlaşıldı haberleri çıktı. Şu an için kimseyle imza durumu yok. Atiba ile görüşmeler yapılıyor. Atiba garanti ücretinin artırılmasını istiyor. Atiba 5 senedir Beşiktaş'ta. Bir daha sezon Atiba yardımcı hoca olabilir. Beşiktaş böylece bir taşla iki kuş vurabilir. Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük durumu, onu ileride farklı noktalara götürebilir. Bugün yarın durumu netleşir. Birkaç tane başka isim de var. Bekleyip göreceğiz. Mustafa Doğan ismi de geçiyor. Şenol hoca tanıdığı bir ismi istiyor. Haklı mı haklı. Bu nedenle Atiba'nın ismi daha önde. Atiba'yı çok seviyor.

Haberin Devamı

"Talisca'yı Talisca yapan Şenol Güneş'tir"

- Başkanın Talisca açıklamasına ben çok şaşırdım. Başkanın bir kızgınlığı var. Avucunun içinden kayıp gitti. Devre arasında Talisca'dan onay almak lazımdı. Belli tarihten sonra bütün ipler oyuncunun elinde olur. Talisca hayal ettiği şeylere kavuşamayabilir. Talisca'yı Talisca yapan Şenol Güneş'tir. Beşiktaş pas oyununu terk etti onun için. Başkanın kullandığı ifadeler iletişim anlamında sıkıntılı. Başkan Nihat Kahveci için "tefeci" ifadesini kullandı. Kağıt üzerinde Nihat haklı olabilir. Ben o dönem Nihat'ın akıl hocası olsam, 'Haklı da olsan sakın yapma' derdim. Başkanın profesyonel iletişim desteği alması lazım. İletişim danışmanları tecrübeli gazeteci ve televizyonculardan alınırsa daha iyi olur.

"Burak bonservisini hallederse Beşiktaş'a gelir"

- 10 numara aranıyor. B planı içerisinde Babel var. Diyelim alamadı, piyasa çok yüksek. Babel'i forvet arkasına çekilebilir. Babel, ortadan da içeriye bindirme yapabilir. Babel o noktaya gelirse, Larin iyi bir forvet. Larin geldiğinde tatil havasında gelmişti. Beşiktaş'la kamp yapmadı. Larin'in Beşiktaş'ın 1. forveti olacağını düşünüyorum. Demba Ba'nın aklı hala Beşiktaş'ta. 2.5 milyon euro verilirse Beşiktaş'la anlaşır. Demba Ba'da her an her şey olabilir. Larin, Demba Ba'nın gençliği gibi. Bunların arkasında iyi bir orta saha kurgusu olması lazım. Bir sonraki sezonun Tolgay ve Oğuzhan'ı farklı olacak. Oğuzhan'la Tolgay aynı anda gitmez. Musa, Emre Akbaba isimleri konuşuluyor. Burak bonservisini hallederse Beşiktaş'a gelir.

Haberin Devamı

"Öncelik sağ bek, forvet ve 10 numara"

- Opare kiralık geldi, geri gönderildi. Opare, Augsburg'ta inanılmaz katkılar sağladı. Görüşülen isimler onlarda daha iyi olabilir. Gökhan Töre takas oyuncusu değil. Beşiktaş'ın Ndiaye'ye ilgisi doğru. Ndiaye'nin hangi takımı tercih edeceğine bağlı. G.Saray'ı Şampiyonlar Ligi kozundan dolayı tercih eder. Öncelik sağ bek, forvet ve 10 numara.