Beşiktaş Beşiktaş'ta Umut Bulut harekatı

Beşiktaş'ta Umut Bulut harekatı

02.06.2013 - 14:44 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın kiralık yıldızı Umut Bulut'un talipleri artıyor. Beşiktaş golcü oyuncuyu istiyor.

Beşiktaşta Umut Bulut harekatı

Siyah-beyazlılar, geçen sezon sarı-kırmızılı takımda forma giyen oyuncu için Fransız kulübü Toulese ile temasa geçti. Gala-tasaray'ın henüz anlaşamadığı milli oyuncu için siyah-beyazlı kulübün 2.5 milyon euro bonserves parası ödemeye hazır olduğu ifade edildi. Beşiktaş bu oyuncunun transferiyle hem takımdaki yabancı kontenjanını azaltmış, hem de ezeli rakibinin elinden milli golcüyü kapmış olacak. Fransız kulübü 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Umut için 3 milyon Euro bonservis istiyor.

Haberin Devamı

Türk futbolunda hak ettiği değeri görmeyen futbolcular arasında başı çeken isimlerdendir Umut Bulut… 208 maçlık Süper Lig kariyerinde 86 kez fileleri havalandıran, milli takım için 23 maçta 3 gol atan, Avrupa ve Türkiye Kupaları ile toplam gol sayısını 100’ün üzerine taşıyan ve Fransa’ya transfer olmuş bir isim olarak Umut, belki de bu transfer döneminin en etkin ismi olma yolunda.

TOULOUSE İNDİRİME GİTMİYOR

Sezon başında kiralık geldiği Galatasaray’da 12’si ligde olmak üzere 15 gol atan ve şampiyonluk yaşayan 30 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ve Trabzonspor’dan sonra Beşiktaş’ı da peşine taktı. Forvet hattında istikrarlı bir golcü arayan Beşiktaş, oyuncunun bonservisine sahip Toulouse’a 2.5 milyon euro vermeye hazır. Ama Umut’a siyah-beyazlı formayı giydirmek hiç de kolay değil. Zira Fransız ekibi, Umut için belirledikleri 3.3 milyon euroluk bedelden geri adım atmıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın Toulouse ile görüşmelere bu hafta içinde hız vermesi ve sonuç alması bekleniyor. Umut Bulut’un ilk 11 şansının Beşiktaş’ta daha fazla olması, siyah-beyazlıların en büyük avantajı durumunda.

Yazarlar