Beşiktaş Beşiktaş'ta yeniler göreve hazır

Beşiktaş'ta yeniler göreve hazır

10.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta yeni transferlerin kritik Trabzonspor maçının kadrosuna nasıl etki edeceği merak konusu olurken, Eric Bailly, Oxlade Chamberlain ve Ante Rebic'in formaya göz kırptıkları öğrenildi

Beşiktaşta yeniler göreve hazır

Beşiktaş'ta yeni transferlerle oluşacak kadronun nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor. Ante Rebic, Oxlade Chamberlain, Jean Onana, Eric Bailly gibi isimlerin gelmesinin ardından, siyah-beyazlılar, eksikliğini hissettiği stoper, sol kanat ve orta sahanın ortasında daha güçlü bir görünüme kavuşmayı umut ediyor.
Eric Bailly Manchester United'da sezon öncesi hazırlık kampı geçirdiği için, yeni takımına son derece hazır bir durumda geldi. Antrenmanlardaki görüntüsü de teknik ekibi sevindiren Fildişi Sahilli futbolcunun, şans verilir verilmez görev alacak durumda olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Ante Rebic, üçü ligde üçü Avrupa kupası maçında olmak üzere altı karşılaşmada forma giydi. Genellikle sonradan oyuna dahil olan sol kanat oyuncusunun, yavaş yavaş forma girmeye başladığı belirtildi. Bu sezon siyah-beyazlı taraftarı en çok heyecanlandıran transferlerden olan Oxlade Chamberlain'in de tam olarak hazır hale gelmek adına sıkı bir şekilde çalıştığı tespit edildi. Sivasspor karşısında son olarak sergilediği futbolla taraftarın gözüne giren yıldız isim de Trabzonspor maçında ilk 11'in ciddi adayları arasına girdi.
Geldiği günden bu yana beklenen performansın uzağında kalan ve kiralık gönderilebileceği de konuşulan Jean Onana ise takımda kalmak adına antrenmanlarda kendisini göstermeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Trabzon hazırlığı

Süper Lig'e verilen çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, haftaya oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına milli takımlardaki oyuncularından yoksun olarak devam ediyor. Nevzat Demir Tesisleri'nde dünü tek idmanla geçiren Kartal, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ısınma, koşunun ardından çift kale maç yaptı. Uzun süreli sakatlıktan dönen Ghezzal'ın da, yeniden eski formuna kavuşmak için sıkı bir şekilde çalışması dikkat çekti. Sakatlıkları süren Amartey ve Masuaku'nun yanı sıra Tayfur Bingöl de antrenmana katılmadı.

Karagümrük ile maç

Beşiktaş bugün hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Karagümrük ile Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 18.00'de karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Şenol Güneş'in bu maçta tüm oyuncularına forma vermesi bekleniyor. Deneyimli teknik adam kritik Trabzonspor maçı öncesi özellikle yeni transferlerin durumunu görerek, bordo-mavililer karşısında kendilerine şans verip vermeyeceğine karar verecek.