Beşiktaş Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek! Transfer kararı

Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek! Transfer kararı

19.03.2024 - 08:35 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta yeni bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekip yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.

Beşiktaşta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek Transfer kararı

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın gündemine sürpriz bir isim gelirken, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen yıldız futbolcu ile yollar ayrılacak...

Haberin Devamı

SANTOS'UN GELECEĞİ

Beşiktaş’ın peş peşe yaşadığı kayıplar sonrasında teknik direktör Fernando Santos’un da takımdaki geleceği iyice sorgulanmaya başladı. Büyük umutlarla takımın başına getirilen Portekizli teknik adamın, Türkiye Kupası’nı kazansa bile ligdeki kötü tablodan dolayı sezon sonunda gönderilme ihtimali bulunuyor. Lig bitimine kadar hoca değişimine olumsuz bakan başkan Hasan Arat’ın, sezon sonunda ise değişim kararı alabileceği belirtildi.

ANTE REBİC’LE FESİH YAPILACAK

Kartal’ın sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Ante Rebic hayal kırıklığı oldu. Bu sezon 5. teknik direktör olan Fernando Santos’un da gözüne giremeyen Hırvat futbolcu ile 2.5 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme imzalanmıştı. İdman ve maç performansıyla varlık gösteremeyen Rebic’le Beşiktaş Yönetimi yolları ayırmak isterken formül arayışı da başladı. İtalya’dan talipleri olduğu konuşulan Rebic’in sezon sonunda karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

SAĞ BEK İÇİN YENİ ADAY...

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Onur Bulut ve Jonas Svensson’un performanslarından memnun olmayan teknik direktör Fernando Santos, kaliteli bir sağ bek transferi için yönetimle görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme sonrasında harekete geçen yönetim, Alman devi Borussia Dortmund’ta forma giyen 28 yaşındaki Alman yıldız Marius Wolf’u listesine ekledi. Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan tecrübeli oyuncunun menaceriyle önümüzdeki günlerde temasa geçecek.