Beşiktaş Beşiktaş'tan ayrılanlar hüsrana uğradı! Brezilyalı futbolcu kulüp bulamadı

Beşiktaş'tan ayrılanlar hüsrana uğradı! Brezilyalı futbolcu kulüp bulamadı

12.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’tan ayrılan oyuncuların büyük bölümü yeni kulüplerinde aradıklarını bulamadı. Rıdvan Yılmaz, Glasgow Rangers’da hayal kırıklığına uğradı, Emirhan İlkhan Sampdoria’da küme düştü, Serdar Saatçı Braga’da sadece 2 maçta sahaya sürüldü.

Beşiktaştan ayrılanlar hüsrana uğradı Brezilyalı futbolcu kulüp bulamadı

Satış yoluyla, kiralık olarak veya sözleşmelerini tamamlayarak Beşiktaş’tan ayrılan futbolcuların büyük bölümü yeni kulüplerinde hüsrana uğradı. Bu oyuncular gittikleri takımlarda aradıklarını bulamadı.

Haberin Devamı

Glasgow Rangers’a 4 milyon euro bonservisle transfer olan Rıdvan Yılmaz şans bulmakta çok zorlandı. Genç sol bek sadece 11 maçta oynarken gol ve asist katkısı yapamadı. Emirhan İlkhan 4,5 milyon euro bonservisle Torino’ya gitmişti. Devre arası Sampdoria’ya kiralanan 18 yaşındaki oyuncu yeni kulübünde Serie B’ye düştü. İtalya’da 9 maça çıkabilen Emirhan gol ve asist üretemedi.

20 yaşındaki stoper Serdar Saatçı, 1,5 milyon euro karşılığında transfer olduğu Braga’da iki maçta forma giyerken beklentilere karşılık veremedi.

Beşiktaştan ayrılanlar hüsrana uğradı Brezilyalı futbolcu kulüp bulamadı

Devre arası kiralık olarak Bundesliga 2 ekibi Hamburg’a giden İspanyol stoper Francisco Montero 3 maçta şans buldu. Yine devre arası sürpriz biçimde İngiliz devi Manchester United’a giden Wout Weghorst 27 maça çıksa da sadece 2 gol, 2 asist kaydetti.

Haberin Devamı

Kariyerine Serie B ekibi Genoa’da devam eden Güven Yalçın 21 maçta tek gol atamadı. Göztepe’ye kiralık giden Ajdin Hasic 9 maçta şans bulabildi, 1 gol attı.

Sözleşmesi biten isimlerden 32 yaşındaki Fabrice Nsakala kulüp bulamadı. Aynı yaştaki Brezilyalı sağ bek Douglas da aynı şekilde ortada kaldı.

Adem Ljajic devre arası sözleşme imzaladığı Karagümrük’te 6 maçta 76 dakika süre alabildi. Sezon başında Adana Demirspor’a transfer olan Gökhan Töre 3 maçta 30 dakika oynadı. Devre arası Ankaragücü’ne geçen deneyimli futbolcu şimdiye kadar sadece 8 dakika şans bulabildi.

Beşiktaştan ayrılanlar hüsrana uğradı Brezilyalı futbolcu kulüp bulamadı

Cyle Larin geç açıldı, Kenan bir gol atabildi

Beşiktaş’la sözleşmesi biten Cyle Larin yeni kulübü Brugge’de büyük hayal kırıklığı yarattı, 13 resmi maça çıkarken sadece 1 gol attı. Devre arası kiralık olarak Real Valladolid’e geçen Kanadalı forvet, İspanya’da kendini buldu ve 14 maçta 7 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu.

Sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedilen Kenan Karaman, Bundesliga 2 ekibi Schalke’de 19 maça çıksa da 1 gol, 2 asiste imza atabildi. AEK ile anlaşan Domagoj Vida ve Fortuna Sittard’ta top koşturan Oğuzhan Özyakup yeni kulüplerinde düzenli oynuyor. Vida 31 maçta sahaya çıktı, Oğuzhan ise 22 maçta 3 gol kaydetti. Devre arası Antalyaspor’a kiralanan Emrecan Uzunhan 9 maçta oynadı ve genelde başarılı oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaştan ayrılanlar hüsrana uğradı Brezilyalı futbolcu kulüp bulamadı

Kariyerini BAE ekibi Sharjah’da sürdüren Miralem Pjanic 23 maçta 5 gol, 5 asist üretti. Devre arası Çin ekibi BJ Guoan’a giden Josef de Souza ise 5 maçta 1 gol kaydetti.

Yazarlar