Beşiktaş Beşiktaş'tan Hollanda çıkarması! Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar görüştü

Beşiktaş'tan Hollanda çıkarması! Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar görüştü

30.03.2024 - 19:40 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın kariyerini Hollanda'da sürdüren tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için atak yaptığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların yıldız oyuncu için masaya oturduğu aktarıldı.

Beşiktaştan Hollanda çıkarması Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar görüştü

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta idareciler gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların uzun süredir gündeminde bulundurduğu yıldız futbolcu için yeniden harekete geçtiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Rachid Ghezzal'ın sezon sonundaki muhtemel vedası nedeniyle hücum hattına takviyede bulunmayı hedefleyen Beşiktaş'ın yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak istediği kaydedildi. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş, Ajax forması giyen Steven Berghuis için yeniden harekete geçti.

Ajax'tan ayrılmayı düşünen 32 yaşındaki futbolcunun gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi. Hollanda temsilcisinde 2 milyon euro kazanan Steven Berghuis'in ilk temaslar sonrası Beşiktaş'a sıcak baktığı kaydedildi.

Beşiktaş'ta Samet Aybaba ile Feyyaz Uçar'ın görüşmeler için Hollanda'ya gittiği vurgulandı. Steven Berghuis daha önce Beşiktaş ile ilgili soruya şu cevabı vermişti:

"Beşiktaş'ın daha önce benimle ilgili araştırmaları olduğunu iyi biliyorum. Bu konuda bana da bilgi verildi. Transfer konusunda üç taraf var. Sadece bana bağlı değil. Futbolda ne olacağını hiçbir zaman bilemezsiniz ama ben yazın ayrılmaktan yanayım."

Haberin Devamı

32 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon Ajax'ta 26 maça çıktı. Steven Berghuis bu karşılaşmalarda 7 gol attı ve 10 asist üretti. Ajax ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Steven Berghuis'in güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Steven Berghuis, Hollanda Milli Takımı'nda 46 müsabakada oynadı ve 2 gol sevinci yaşadı.