Beşiktaş Beşiktaş'tan Salih Uçan'a yeni sözleşme teklifi! Rosier veda hazırlığında

Beşiktaş'tan Salih Uçan'a yeni sözleşme teklifi! Rosier veda hazırlığında

16.01.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Semih Kılıçsoy’la 2028’e kadar nikah tazeleyen Beşiktaş’ta sıra Salih Uçan’ageldi. Siyah-beyazlılar sözleşmesi sezon sonu bitecek deneyimli futbolcuyla kısa süre içinde pazarlık masasına oturarak 3 yıllık yeni kontrat teklif edecek.

Beşiktaştan Salih Uçana yeni sözleşme teklifi Rosier veda hazırlığında

Beşiktaş Yönetimi, Salih Uçan’ın sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Siyah-beyazlılar kısa süre içinde 30 yaşındaki futbolcuyu görüşme odasına davet edecek.

Haberin Devamı

Genç yıldız Semih Kılıçsoy’un sözleşmesini geçtiğimiz günlerde 2028’e kadar uzatan Kartal, Salih Uçan’la da nikah tazelemeyi hedefliyor. Buna göre başarılı futbolcuyla ay sonuna kadar masaya oturulacak. Siyah-beyazlıların Salih Uçan’a 3 yıllık yeni sözleşme teklif edeceği bildirildi.

Yıllık garanti ücreti 10 milyon liranın altında olan Salih’in maaşına ciddi bir zam da yapılacak. Buna göre tecrübeli futbolcunun yıllık ücreti yaklaşık 20 milyon lira seviyesine yükseltilecek.

Aldığı cazip tekliflere rağmen kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek isteyen Salih Uçan’ın 3 yıllık sözleşme ve yüzde 100’e yaklaşan zam teklifini kabul etmesi bekleniyor.

Kartal’da Salih’in ardından sıra kaptan Cenk Tosun’a gelecek. Siyah-beyazlılar sözleşmesi sezon sonu bitecek deneyimli golcüyle de masaya oturacak.

Haberin Devamı

Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Cenk’in sözleşmesi 2026’ya kadar uzatılacak. Yeni sözleşme kapsamında milli oyuncunun yıllık ücretine hatırı sayılır bir zam da yapılacak.

ROSIER İÇİN ANLAŞMA TAMAM

Eric Bailly’nin sözleşmesini feshettikten sonra Jean Onana’yı satış opsiyonuyla birlikte Marsilya’ya kiralayan Beşiktaş, kadro dışı bırakılan Valentin Rosier için de Nice ile el sıkıştı. Siyah-beyazlılar, Fransız kulübünden gelen 2,8 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul etti.

Kulüplerin transfer için prensipte anlaştıkları ve Rosier’in kısa süre içinde Nice’e imza atacağı aktarıldı. Fransız ekibi sezon sonu 2,8 milyon euro ödeyerek Rosier’in bonservisini alabilecek.

Yazarlar