Beşiktaş Beşiktaş'tan savunmaya takviye! Tam bir joker

Beşiktaş'tan savunmaya takviye! Tam bir joker

14.11.2022 - 10:15 | Son Güncellenme:

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda savunmasını güçlendirmek için düğmeye bastı. Siyah-beyazlıların hem stoper hem de sol bekte görev yapabilen tecrübeli savunmacı için 2 milyon euro bütçe ayırdığı öğrenildi.

Beşiktaştan savunmaya takviye Tam bir joker

Spor Toto Süper Lig’de sezona Valerien Ismael yönetiminde başlayan Beşiktaş, Fransız teknik adamın hayal kırıklığı yaratmasının ardından hoca değişikliğine gitmişti. Çebi yönetimi bu doğrultuda çok süre geçmeden teknik direktör Şenol Güneş’e takımı emanet etti. Deneyimli teknik adam yönetiminde bir değişim süreci yaşayan siyah-beyazlılar, bu süreci kadro anlamında da gerçekleştirmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaştan savunmaya takviye Tam bir joker

NWAKAEME LİSTEDE

Ara transfer döneminde sol kanat takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş gündemine Trabzonspor ’un eski yıldızı Nwakaeme’yi aldı. Sportif direktör Ceyhun Kazancı yönetiminde gerçekleştirilen transferler için çalışmalara başlandı.

STOPER BÖLGESİNE TAKVİYE

Özellikle savunma hattına bir takviye gerçekleştirilmesi planlanırken, farklı pozisyonlarda da opsiyonlar Güneş'in talepleri doğrultusunda değerlendiriliyor. Siyah-beyazlı kurmaylar, başarılı hocadan ilk transfer raporunu aldı. 2-1 kaybedilen Galatasaray derbisinde savunma hatalarına dikkat çeken başarılı hocanın ilk olarak stoper bölgesine takviye yapılmasını istediği belirtildi.

Beşiktaştan savunmaya takviye Tam bir joker

BRUNO MARTINS INDI HAREKATI

Bu gelişme sonrasında elindeki liste üzerinden çalışmalarını sürdüren yönetimin, şimdiden yeni bir isim belirlediği ortaya çıktı. Kartal’ın, Hollanda Ligi ekiplerinden AZ Alkmaar forması giyen 30 yaşındaki savunmacı Bruno Martins Indi’yi hedefleri arasına eklediği bildirildi.

Haberin Devamı

SOL BEKTE DE GÖREV ALABİLİYOR

Kariyerinde daha önce; Feyenoord, Porto, Stoke City gibi kulüplerde forma giyen 1.85’lik stoper, savunma hattının sol bek bölgesinde de forma giyebiliyor. Kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli isim için idarecilerin maliyet hesaplarına başladığı kaydedildi. Siyah-beyazlıların bu transfer konusunda maksimum 2 milyon euroluk bir bonservis bütçesi ayırması bekleniyor.