Beşiktaş Beşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi! Genç gurbetçi gündeme geldi

Beşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi! Genç gurbetçi gündeme geldi

06.12.2023 - 19:14 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı iddia edildi. 18 yaşındaki genç futbolcu için Avrupa'dan takımların da devrede olduğu öne sürüldü.

Beşiktaştan sürpriz transfer hamlesi Genç gurbetçi gündeme geldi

Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. Almanya'da genç gurbetçilerle ilgili özel bir planlama oluşturan kurmayların sürpriz bir yıldız adayını gündemine aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; Beşiktaş, Freiburg U19'da forma giyen Berkay Yılmaz'ı gündemine aldı. 18 yaşındaki sol bek için siyah-beyazlıların ilgi göstermeye başladığı belirtildi.

Berkay Yılmaz için sadece Beşiktaş'ın devrede olmadığı kaydedildi. 18 yaşındaki sol bek için PSV Eindhoven, Real Betis ve Eintracht Frankfurt'un da ilgisinin bulunduğu aktarıldı. Türk Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde forma giyen Berkay Yılmaz'ın Freiburg ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

18 yaşındaki sol bek bu sezon Freiburg U19 Takımı'nın formasını 6 müsabakada giydi. Berkay Yılmaz bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı. Genç oyuncu aynı süreçte 2 asist üretti.