Beşiktaş Beşiktaş'tan TFF'ye Badra Cisse başvurusu!

Beşiktaş'tan TFF'ye Badra Cisse başvurusu!

11.07.2022 - 12:03 | Son Güncellenme:

Werder Bremen'i 2-1 yenen Beşiktaş'ta genç oyuncular büyük alkış topladı. Siyah-beyazlılarda dikkat çeken isimlerden biri Badra Cisse oldu.

Beşiktaştan TFFye Badra Cisse başvurusu

Beşiktaş hazırlık maçında Werder Bremen'i 2-1 yenerken genç oyuncular performanslarıyla büyük beğeni topladı. Bunlardan biri fazlasıyla dikkat çekti: Badra Cisse...

Haberin Devamı

GEDSON VE MULEKA'YA BONSERVİS ÖDENDİ
Beşiktaş'ta sezon başı transfer döneminde kadroya önemli hamleler yapıldı. Siyah-beyazlılar, Benfica'dan Gedson Fernandes'i 6 milyon euro karşılığında kadrosuna dahil etti. Süper Lig devi, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da oldukça etkili bir performans gösteren Jackson Muleka'yı da kadrosuna kattı. Jackson Muleka için Standard Liege'e 3 milyon 350 bin euro bonservis bedeli ödendi.

BEDELSİZ VE KİRALIK İSİMLER
Siyah-beyazlılarda forvet transferinde kadroya önemli hamleler yapıldı. Burnley'den Wout Weghorst satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. Wolverhampton'dan ayrılan Romain Saiss ve Everton'la yeni sözleşme imzalamayan Cenk Tosun transfer edildi. Beşiktaş'ta transfer çalışmalarında şu ana kadar takıma 5 isim eklendi.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR DA YAŞANDI
Valerien Ismael yönetiminde yeni sezonda hedeflerini yükseğe koyan Beşiktaş'ta takımda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrıldı. Douglas, Jeremain Lens, Mehmet Topal, Fabrice N'Sakala, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Adem Ljajic, Domagoj Vida, Alex Teixeira, Güven Yalçın, Alpay Çelebi ve Cyle Larin'e veda edildi. Genç sağ bek Kerem Kalafat, Rizespor'a kiralandı.

ISMAEL ONU İSTEDİ
Siyah beyazlı yönetim stoper transferi için büyük uğraşlar verirken, yüksek maliyetlerle de baş etmeye çalışıyor. Bu süreçte Cisse'nin performansı teknik direktör Valerien Ismael'in dikkatini çekti. Fransız teknik adam, her transfer için birlikte çalıştığı Ceyhun Kazancı'ya 19 yaşındaki oyuncunun istediği özelliklere sahip olduğunu söyledi.

BÜYÜK ENGEL
Badra Cisse eğer A takıma alınırsa Beşiktaş bir anda milyonlarca avroyu kasasından çıkarmaktan kurtulacak. Ancak bunun önünde ciddi bir engel var. UEFA'nın belirlediği kurallara göre Badra Cisse, Beşiktaş altyapısından yetiştiği için yerli statüde sayılıyor. Ama Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA'nın belirlediği kuralı tanımıyor ve Badra yabancı statüsünde görülüyor. Siyah beyazlı yönetim, TFF nezdinde gerekli başvuruları yapıp Badra'yı yerli oyuncu olarak listeye eklemeye çalışacak.

Yazarlar