Beşiktaş Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü açıkladı: El sıkıştıklarını öğrendik, hayırlısı olsun

Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü açıkladı: El sıkıştıklarını öğrendik, hayırlısı olsun

04.01.2024 - 08:51 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, bu haftaki köşesinde siyah-beyazlı takımın yeni teknik patronunu duyurdu. Meşe ayrıca adaylar arasında yer alan Bruno Genesio'nun maliyetinin çok yüksek olduğunu yazdı.

Bilal Meşe, Beşiktaşın yeni teknik direktörünü açıkladı: El sıkıştıklarını öğrendik, hayırlısı olsun

"Yönetimlerin kararlarına karışmak gibi bir derdim olmadı. Ne var ki kişisel düşüncemi ve öngörülerimi ortaya koyarım... Görüyoruz ki, Bruno Genesio ve yardımcılarının yıllık maliyeti fena, yazılanlara göre 7-8 milyon euro! Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel bu kez Fransa’dan rotayı Hollanda’ya kırdı, Feyenoord’u çalıştırdığı yıllarda 1 lig, 4 kupa şampiyonluğu yaşayan Giovanni Van Bronckhorst ile masaya oturdu. Araştırdık, el sıkıştıklarını öğrendik, ne diyelim hayırlısı olsun.

Haberin Devamı

Bilal Meşe, Beşiktaşın yeni teknik direktörünü açıkladı: El sıkıştıklarını öğrendik, hayırlısı olsun

Yerlici olduğumu cümle alem biliyor, sanırsınız ki yerlilerin suyu çıkmış! Okan Buruk ve İsmail Kartal, beni haklı çıkaran iki yerlidir, gerisi detaydır!
Rakamsal verilere bakıyorum, Kartal Yuvası’ndan yetişmiş neredeyse ülke çapında 50’ye yakın teknik direktör var... Örneğin Rıza Çalımbay, onun yaşadığı bu ayrılık sürecini iyi biliyorum, zamanı geldiğinde perde arkasını sizlerle paylaşacağım. Gelelim yönetimlere; ülkemizde işler kötü gittiği anda, neredeyse herkes yabancıya sarılıyor, bunun da temelinde günü kurtarma politikası yatıyor! Yani, yabancı hoca yönetimlerin benzetme yerindeyse can simididir! NOKTA

Açıklayın şu protokolü

Süper Kupa’da yaşanan krizin artçıları sürüyor, pek biteceğe de benzemiyor! En büyük merakım TFF ile iki kulüp arasında yapılan protokol ve buradaki maddeler. Eyy TFF, eyy Fenerbahçe ve Galatasaray başkanları şu protokolu açıklayın da, içereğini kamuoyu bilsin, bu tartışmalar da son bulsun. Kimin, ya da kimlerin hatalı olduğunu bilelim! Ne dersiniz? Yoksa bu kriz ana haberlerde manşet olmaya devam edecektir!

Haberin Devamı

Bilal Meşe, Beşiktaşın yeni teknik direktörünü açıkladı: El sıkıştıklarını öğrendik, hayırlısı olsun

Racon kesmek buna derim!

Samet Aybaba’yı iyi tanırım, açık sözlüdür, lafını da esirgemez! Beşiktaş’ın Ümraniye’de şu anda tek yetkilisi konumunda, ben demiyorum, kendisi söylüyor: “Bu takımın patronu benim. Teknik direktörün de üstündeyim. Bütün futbol takımları, benim kontrolümde.”
Yani ‘racon’ kesmek buna derim arkadaş! Yönetim tüm yetkileri ona vermiş, omuzlarındaki yükü ağır, altından kalkar mı, kalkamaz mı, bekleyip, göreceğiz! Aybaba. Bir de şu kadro dışı bırakılanlarla ilgili perde arkasını açıklasa da biz de Fransız (!) kalmasak, ne dersin kaptan?"

Haftanın sözü

”“Ben Türkiye’de her kulübün seçenekleri arasında olurum. Beşiktaş’ta asla seçenekler arasında olmam.” - SERGEN YALÇIN