Futbol gemisi su alıyor

Ortada bir adaletsizlik varsa, bunu dile getirmek asla ‘fanatizm’ değildir! O kadar çok var ki, hangisini yazalım... Kuşkusuz en çok hakem ve VAR üzerine yoğunlaşıyoruz, nasıl pas geçelim, buz gibi penaltıyı atlıyorlar. VAR’dan klasik ‘çıt’ yok! Hadi siz gelin de derbide Cenk Tosun’a yapılanı ‘es’ geçin! Beşiktaş kendi kalesine gol attı, Aslan üç puanı kaptı! Eski hakemlerimizden Ahmet Çakar’ın, “Köhn, Cenk’i topaç gibi çeviriyor” benzetmesi, o pozisyonla müthiş örtüşüyor, yani penaltıyı işaret ediyor. Elbette Colley ile Icardi arasındaki tartışmalı pozisyon da incelenmeliydi.
Her türlü donanıma sahip hakemlerimiz yine bildiklerini okumaya devam ediyorlar. O cenahta değişen hiçbir şey yok maalesef! Onlar da bu işten ekmek parası kazanıyorlar, ama hakkını vermiyorlar. Artık bıçak kemiğe dayandı eyyy TFF, eyyy MHK! Artık bu gerçekleri görün, sümen altı etmeyin, gemi su alıyor su!!!

Haberin Devamı

Santos'a hiç katılmıyorum

Zirveye oynayan takımlar arıza yaptığı anda, her ne hikmetse yönetimler yabancıya sarılırlar, bunun da temelinde günü kurtarma politikası yatar. Yarım asırdır bu oyunun içindeyim, bu politika hiç değişmedi, tüm hızıyla sürüyor maalesef!
Bakın, hiçbir yabancıya önyargılı değilim,ülkemize gelen, bir elin parmağını geçmeyen yabancılar dışında, sorarım Türk futboluna ne katkıları oldu Allah aşkına?
En sıcak örnek Fernando Santos’tur... Evet, kariyerinde Portekiz Milli Takımı ile tarihi başarıları var, lafımız olmaz, ancak kulüp takımı çalıştırmak, başarıları yakalamak pek de kolay değildir. Çünkü milli takımlarda ülkenin en iyi oyuncuları arasından seçim yapıyorsunuz, takımlarda ise tam tersi, elinizin altındaki kadroyla yetinmek zorundasınız. 
Santos derbi sonrası, “Oyuncularımın reaksiyonundan mutluyum” dedi. Valla hiç katılmıyorum! Hep savunma yaparsanız, rakip kaleye nasıl gideceksiniz? Al Musrati üst seviye oyuncu, peki partneri Amartey midir sayın Santos?  Aboubakar’ın vücut dili negatif, ağır abi fişi çekmiş, ona bel bağlamak hayal kırıklığıdır bence!

Güzel sözler

“Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerekir.” - HONORE DE BALZAC

Haberin Devamı