Kartal’ın yerinde yeller esiyor

Haberin Devamı

Büyük takım, daha 5. dakikada gol yer mi, eee adı Beşiktaş ise yer arkadaş, yer! Bünyamin’in attığı gol, reaksiyon gösterme, ayağa kalkma adına uyarıcıdır. Gelin görün ki Beşiktaş ilk yarıda bırakın ayağa kalkmayı, şöyle aman aman dişe dokunur bir pozisyon üretemedi.
Gelelim penaltı konusuna, yani farkı ikiye çıkaran gol. O nasıl penaltı arkadaş, VAR sen niye devreye giriyorsun, ama Cenk Tosun’un düşürüldüğü pozisyonda, bakıyorum ortalarda yoksun? Kartal’da 5 sakat, 3 sarı kart cezalısı vardı, buna karşın Santos’un sahaya sürdüğü ilk 11 fena değil görüntüsü verse de, ilk yarıyı  boş geçtiler! Tek  çırpınan, top ayağına geldiği zaman boğuşan Semih Kılıçsoy’u ayrı tutuyorum. Bir de cezalı Necip’i savunmada mumla aradık!
Santos her ne hikmetse devrede uyandı, Muleka’yı Amartey’in yerine sahaya sürdü, Kartal biraz vites yükseltti. 46’da Muçi farkı bire indirdi. Bakın iddia ediyorum, Muleka mevcut tabloda 11’in bankosudur, lamı cimi yok, hiç olmazsa, yürüyenlere inat, mücadele ediyor, boğuşuyor!
Nitekim, Kartal tüm hatlarıyla yüklendi, 78’de önce Muçi kaleyi yokladı, döndü. Ardından Aboubakar vurdu, savunmada geri geldi, son kez Muleka şansını denedi, gelin görün ki aynı anda gelişen üç pozisyon gole dönüşmedi. Uzatmada karambolde top Naldo’nun eline çarptı, VAR uyardı, hakem beyaz noktayı gösterdi. Rashica’nın ayağı kaydı, tek vuruş yapamadı, gol iptal oldu!
İşin özeti, Santos değil, feriştahını getirseniz Kartal’ın bu negatif tablosu değişmez! O koca takım gitmiş, yerinde yeller esiyor. Önüne gelen Kartal’ın pençesinden puanları kapıp, evine dönüyor!