Beşiktaş Bilgili: "Her şeyimi Seba’ya borçluyum"

Bilgili: "Her şeyimi Seba’ya borçluyum"

09.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü’nün eski başkanı Serdar Bilgili, “Onursal Başkanımız Süleyman Seba çok değer verirdi bana, kendisini rahmetle anıyorum. Bugün Serdar Bilgili olmamda büyük emeği vardır. 36 yaşındayken Beşiktaş’ta başkan olmamı tamamen ona borçluyum. Her şeyimi ona borçluyum” dedi.

Bilgili: Her şeyimi Seba’ya borçluyum

Beşiktaş Kulübü’nün eski başkanı Serdar Bilgili, TRT Spor’da ekrana gelen, “Spor Bahane” programına katıldı. Yazarımız Bilal Meşe ve İlknur Özzengin’in sorularını yanıtlayan Bilgili, “Onursal Başkanımız Süleyman Seba çok değer verirdi bana, kendisini rahmetle anıyorum. Bugün Serdar Bilgili olmamda büyük emeği vardır. 36 yaşındayken Beşiktaş’ta başkan olmamı tamamen ona borçluyum. Her şeyimi ona borçluyum” dedi.

Haberin Devamı

2000 yılında henüz 36 yaşındayken başkanlık koltuğuna oturması için, “Biraz cesaret ve delilik ister” yorumunu yapan Serdar Bilgili, Başkan Fikret Orman’dan da övgüyle söz etti. Bilgili, “Sevgili Başkan çok güzel işler yaptı. Yeni stat gözlerimi doldurdu. Stadın yanı sıra iki şampiyonluk elde edildi. İnşallah devamı da gelecek. Ben koltuğu bıraktığım gün bir daha bu göreve aday olmayacağığmı çok net söyledim. Bu bir görevdir. Kimsenin bu görevlerden bir kimlik kazanmaması lazım. Dört yıl acısıyla tatlısıyla geçti. Şimdi Beşiktaş sevdalısıyım. Fikret Başkan ile görüşüyoruz. Arada bir kendi görüşlerimi söylüyorum. Sağ olsun o da bana her zaman çok saygı gösteriyor” diye konuştu.

Yazarlar