Beşiktaş Bilic, Dany'yi ilk 11'de oynattı

Bilic, Dany'yi ilk 11'de oynattı

04.02.2014 - 15:45 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yeni transferleri Dany'yi, bugünkü antrenmanda yapılan taktik maçında ilk on birde oynattı.

Bilic, Danyyi ilk 11de oynattı

Serdar Sarıdağ / Skorer Özel

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yeni transferleri Dany'yi, bugünkü antrenmanda yapılan taktik maçında ilk on birde oynattı.

Hırvat teknik adam, sakat olan Ersan'ın yokluğunda, Dany'yi, Pedro Franco ile birlikte as kadroda görevlendirdi. Öte yandan siyah - beyazlı takımın yeni transferi Jermaine Jones, çift kale maç sırasında attığı birbirinden güzel ve isabetli paslarla teknik heyeti adeta mest etti. Bilic'in bu oyuncuyu Gaziantepspor deplasmanında ilk onbirde oynatıp oynatması konusunda ise kararsız olduğu ortaya çıktı.

TOP KONTROLÜ VE PAS ÇALIŞMASI

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması gerçekleştirdi. Top kontrolü ve pas çalışmalarıyla idmana devam eden oyuncular, taktik hazırlık programı sonrası oynadıkları çift kale maçla günü tamamladı.

Haberin Devamı

Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmaları süren Tomas Sivok, Tolga Zengin, Ersan Gülüm ile bireysel çalışan Necip Uysal katılmadı.

Siyah-beyazlı ekip, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Yazarlar