Diğer Biniciler Kemer Country’de buluştu

Biniciler Kemer Country’de buluştu

05.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yetişkin, Kadın ve Veteran Biniciler Engel Atlama Türkiye Kupası, Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yapıldı. Organizasyonda kazanan isimlere kupaları verildi.

Biniciler Kemer Country’de buluştu

Yılın en prestijli binicilik müsabakalarından biri olan, Yetişkin, Kadın ve Veteran Biniciler Engel Atlama Türkiye Kupası hafta sonunda binicilik severlerin yoğun ilgisi ve katılımı ile Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşti.

Haberin Devamı

Binicilik Federasyonu tarafından her yıl Özel Unvan Yarışmaları adı altında programlanan ve tüm binicilerin katılımına açık olan Yetişkin, Kadın ve Veteran Biniciler Engel Atlama Türkiye Kupası’nda ikisi teşvik, 9’u kupa toplam 11 yarışma koşuldu.

İki ayak toplamında elde edilen ceza puanlarına göre şampiyonların ilan edildiği yarışmalarda, 100 yıllık tecrübesi ve üstün kalite anlayışı ile tüm üretim süreçlerinde teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, yenilikçi stratejiler ve tasarım anlayışı sunan gelenek ve gelecek arasında önemli bir köprü olan EYÜP SABRİ TUNCER sponsorluğunda gerçekleşen Eyüp Sabri Tuncer Yetişkin Biniciler Türkiye Kupası’nın şampiyonu Onur Coşkun oldu.

Biniciler ödüllerini Türkiye Binicilik Federasyonu ve Eyüp Sabri Tuncer Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin Tuncer’in elinden aldı. Kemer kulübü üyelerinden Lale Apa anısına koşulan Lale Apa Kadın Biniciler Türkiye Kupası ‘nın şampiyonu Nil Özvanlıgil olurken, Veteran Biniciler Türkiye Kupası’nın şampiyonu Hande Varhan Musaoğlu oldu.

Haberin Devamı

Yarışmaların medya sponsorluğunu her yarışmada olduğu gibi Demirören Medya ve Radyo üstlenirken, Sağlık Sponsorluğunu, güncel tıp teknolojisinin kullanıldığı tüm genel branşlarda gelişmiş tanı-tedavi üniteleri, modern tesisi ve dijital hastane modeli ile kurumsal ve güvenilir hizmet anlayışıyla fark yaratan Hastane Derindere üstlendi.