Galatasaray Bir Chedjou klasiği!

Bir Chedjou klasiği!

09.11.2014 - 13:48 | Son Güncellenme:

Karabük'te attığı golle galibiyetin mimarlarından olan Galatasaraylı Chedjou, bu sezon şimdiden 2 gol-2 asist rakamına ulaştı, kritik anlarda sahneye çıkma geleneğini sürdürdü.

Bir Chedjou klasiği

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray'ın deneyimli savunmacısı Aurelien Chedjou, Galatasaray'ın en önemli kurtarıcılarından bir tanesi oldu. Sezon başında ismi gönderilecek oyuncular listesinde yer alan Kamerunlu futbolcu,attığı kritik goller ve yaptığı asistlerle sarı-kırmızılılara hayat verdi.

Ligde Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçın mimarlarından olan 29 yaşındaki stoper, Umut Bulut'un attığı golün asistini yapmıştı. Şampiyonlar Ligi'ndeki Anderlecht maçında da son anlarda yaptığı asistle bu kez mağlubiyeti önlemişti.

Chedjou bu sezon iki farklı maçta daha hücuma yaptığı katkıyla dikkat çekti. Ligdeki Sivas maçında attığı golle galibiyeti getiren oyuncu, 29 yaşındaki futbolcu, son olarak dün Karabük'te sahneye çıktı ve 3. dakikada takımını öne geçiren vuruşu gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Kritik maçlarda ve kritik anlarda ortaya çıkma geleneğini sürdüren Chedjou, futbolculuk hayatı boyunca bir çok maçta, kaydettiği gollerle gidişatını değiştirdiği kritik karşılaşmaları akıllara getirdi.

2014-2015 GALATASARAY

(Lig) Karabük

(Lig) Sivas

2013-2014 GALATASARAY

(Ş.Ligi) Chelsea

(Lig) Kayseri

(Lig) Eskişehir

(Lig) Rize

2012-13 LILLE

(Ş.Ligi) BATE Borisov

(Lig) Paris Saint Germain

(Lİg) Lyon

(Lig) Saint Etienne

2011-12 LILLE

(Lig) Marsilya

(Lig) Lyon

(Lig) Rennes

(Lig) Valenciennes

2010-11 LILLE

(Av.Ligi) Levski Sofya

(Av.Ligi) Vaslui

(Lig) Caen

(Kupa) Forbach

2009-10 LILLE

(Av.Ligi) Valencia

(Lig) Le Mans

(Lig) Monaco