Trabzonspor ‘Bir kupa gerekiyor’

‘Bir kupa gerekiyor’

26.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başkan Şener, “Bu sene acı çektik. Bunu asgariye indirmek için kupayı almalıyız” dedi

‘Bir kupa gerekiyor’

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 25-26 Mayıs’ta yapılacak kongre konusunda söyleyecek fazla sözü olmadığını belirtti.
Şener, “Takım arkadaşlarımız aday. Şu anda adaylık konusunda söyleyecek özel bir arzum yok. Önümüzde maçlar var. Önce ligde Gençlerbirliği, sonra da Ziraat Türkiye Kupası maçımız var. Onlar bittikten sonra bakarız” dedi.
Türkiye Kupası’nı kazanmayı amaçladıklarını aktaran Şener, “İnşallah bu isteğimiz olur. Bu sene biraz acı çektik. Şimdi toparlanmaya başladık. Seyircimizin acısını asgariye indirmek için böyle bir kupa gerekiyor” diye konuştu.
Bu arada Genel Sekreter Hasan Yener, üst üste galibiyetlerle takımın öz güveninin iyi bir duruma geldiğini ifade etti, “Konumumuz önceki haftalara göre iyi ancak bu öz güven rehavete dönüşmemeli. Takım olarak iyiyiz dersek, mücadele etmezsek hayal kırıklığı yaşarız” diye konuştu. Yener, “Futbolcu arkadaşlarımdan diğer maçlardan daha çok koşmalarını, mücadele etmelerini istiyorum. Böyle olduğunda kazanacağımızdan emin olabiliriz” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Gökçek’e ziyaret
Sadri Şener ve Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan dün Trabzonspor’un eski futbolcusu, ALS hastası İsmail Gökçek’i ziyaret ettiler. Tıbbi aletler sayesinde konuşabilen Gökçek, misafirlerine “Hoş geldiniz” dedi. Arıboğan, Gökçek’e 61 numaralı Galatasaray forması verdi.