Galatasaray "Bir puan kötünün iyisi"

"Bir puan kötünün iyisi"

28.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kayserispor maçındaki sonucu böyle yorumladı.

Bir puan kötünün iyisi

Takımı yamalı bohçaya benzeten Denizli, “Oradan alıp oraya koyuyoruz. Alternatifleri kendi içimizde yama şeklinde doldurmaya çalışıyoruz. İstediğimiz sonuçları vermiyor ama başka türlü geçme şansımız da yok. Öyle bakınca bir puan kötünün iyisi” dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kayseri deplasmanından alınan bir puanın kötü olmadığını söyledi, “Kötünün iyisi” yorumunu yaptı.

Takımı “yamalı bohça”ya benzeten tecrübeli teknik adam, “Oradan alıp oraya koyuyoruz. Alternatifleri kendi içimizde yama şeklinde doldurmaya çalışıyoruz. İstediğimiz sonuçları vermiyor ama başka türlü geçme şansımız da yok. Öyle bakınca bir puan kötünün iyisi. Şartlar bizi zorladı. Rakip son haftalarda grafiği yükselen bir takım. Bir kaç pozisyon var aklımızı-zekamızı kullanamadık. Ayakta kalmak fair play için iyi ama onu sonuna kadar zorlamak bize zarar veriyor. Kayseri oyuna bizden daha yakındı” diye konuştu.

Galatasaraylılar olarak şampiyonluktan umudu kesmediklerini ifade eden Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

“Bu yarışın nisan ayının ortalarında nerede olduğunu birlikte yaşarız. Rakiplerimiz kayıpsız geçtiler ama ikinci yarıda kadromuzda yer alması gereken üç tane arkadaşımız aramızda değil. İkinci yarıda böyle sıkıntılar yaşamayacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki on beş günü sağlıklı değerlendirmek gerekir. Rakiplerin puan kaybetmesi de lazım... İki rakibimizle de içeride oynuyoruz. Türkiye liglerini yaşayan bir insan olarak neler değişebileceğini yaşayan bir insanım, bizsiz bir yarış olmaz.”

25 yaş altı transfer

Transfer konusunda da görüşlerini açıklayan Mustafa Denizli, “Yaşımız yüksek bir takımız, geldiğinden itibaren katkı sağlayacak ve ileriki yıllarda katkı sağlayacak profile bakıyoruz. Bir tane de 25’in üstünde kaliteli bir oyuncu bakıyoruz diğerleri bu yaşın altında olacak. Şu an devam eden görüşmeler var, bunun için çalışıyoruz. 18 yaş grubundan 1-2 isim düşünüyoruz. Diğerleri hem tecrübeli hem genç oyuncular” dedi.

Bu ülkede demokrasi var

Mustafa Denizli’ye, Şenol Güneş’in hakemler konusunda kendisine gönderdiği mesajlar soruldu. Denizli, “Herkes düşüncesini söyleyebilir. Bu ülkede demokrasi var. Şenol Hoca kırk yıllık arkadaşım... Şenol’un bazen esprileri vardır! Hakemin kötü yönetiminden bahsettik, hakem kötü demedik, yanlış da değerlendirmiş olabiliriz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Mustafa Denizli ile Tolunay Kafkas, maç öncesinde birbirlerine başarı diledi.

Yazarlar