Beşiktaş "Bir yenilgide fark falan kalmaz"

"Bir yenilgide fark falan kalmaz"

01.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fikret Orman, "Beşiktaş şampiyon" yorumlarına karşı çıktı, özellikle Medipol Başakşehir'in çok ciddi bir tehlike olduğuna vurgu yaptı.

Bir yenilgide fark falan kalmaz

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Derbiyi dostlarıyla birlikte izleyen siyah-beyazlıların Başkanı, Süper Lig’in en iyi futbol oynayan takımı olduklarını belirtirken, yarışın devam ettiğine dikkat çekti, “Erken havaya girmek yok. Başakşehir’in başarısı da ortada. Bana göre dört puan, çok az bir fark. Bizi şimdiden şampiyon ilan edenleri duymazdan gelmeliyiz” dedi.

Galatasaray’ı Türk Telekom Arena’da mağlup ederek bu sezonun ilk derbi zaferine imza atan ve şampiyonluk yarışında Medipol Başakşehir ile başbaşa kalan Beşiktaş’ta, Başkan Fikret Orman, “Bu iş daha bitmedi” dedi.

Aşırı stres yaşamamak için stada gitmeyip, derbiyi dostlarıyla birlikte seyreden Başkan Orman’ın bitiş düdüğünden sonra coşkuya kapılmadan, “Havaya girmek yok. Geçmişte bunun örneklerini çok gördük. Bizi şimdiden şampiyon ilan edenleri duymazdan gelmeliyiz” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Devler Ligi örneği

Galibiyeti arkadaşlarıyla birlikte kutlayan Orman’ın, “Lig tarihine baktığımızda puan farkları büyük olmasına rağmen birçok şampiyonluklar, arkadan gelen rakiplere kaptırılmıştır. Evet biz ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. Ama Galatasaray ve Fenerbahçe ile puan farkı açıldı diye de şampiyon sayılmayız. Medipol Başakşehir’in başarısı ortada. Bana göre dört puan çok az bir fark. Bir mağlubiyetle arada fark falan kalmaz. O nedenle hepimizin ayakları yere çok sağlam basmalı” dediği öğrenildi.

Başkan Fikret Orman’ın derbi gecesi dostlarıyla yaptığı sohbette Şampiyonlar Ligi’ni örnek verdiği de aktarıldı.

‘Gurur duyuyorum’

Devler Ligi’ne son maçta veda ettiklerinin altını çizen Fikret Orman’ın, “Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı beklerken son hafta hiç ummadığımız bir yenilgi aldık. Hocamız sürekli olarak bu konuda takıma dikkatli olunması yönünde öğütler veriyor. Ben de aynı şeyi yönetici kurulu üyesi arkadaşlarıma ve camiama sürekli söylüyorum. Matematiksel açıdan garanti olmadığı sürece kendimize şampiyon demeyeceğiz. Tabii ki en büyük arzum bu sezon üçüncü yıldızı takmak ve Avrupa’dan kupayla dönmek. Ne mutlu bana böylesine büyük sevinçleri yaşıyorum. Bu çocukların hepsiyle gurur duyuyorum. Hepsi pırlantı gibi. Hedefe ulaşmaya daha çok var. Çalışmaya devam edeceğiz, ‘lig bitti’ diyenlere kulak asmayacağız” dediği vurgulandı.

Haberin Devamı

Seba paylaşımı ile duygulandı

Başkan Fikret Orman derbi gecesi sosyal medyada yaptığı Süleyman Seba paylaşımıyla yakın dostlarını da şaşırttı. Maç esnasında bir hayli heyecanlı olan ve adeta yerinde duramayan Orman’ın, derbinin bitiş düdüğüyle birlikte hüzünlendiği öğrenildi.

Bu mutlu günleri Onursal Başkan Süleyman Seba’nın da görmesini istercesine sosyal medyadan Seba fotoğrafı paylaşan ve yakın arkadaşlarını da duygulandıran Orman’ın uzun süre resme baktığı ve duygusal dakikalar yaşadığı belirtildi.

Yazarlar