Beşiktaş Biri gelir, biri gider!

Biri gelir, biri gider!

30.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cenk Tosun, başkanın forvet alacağını söylediğini dile getirdi, “Ben kendi işime bakarım. Kim faydalı olacaksa o oynasın” diye konuştu. Tolgay Arslan da, “Belli olmaz, Gomez belki geri gelir” ifadesini kullandı

Biri gelir, biri gider

Beşiktaşlı futbolcular kamp yapılan otelin bahçesinde gerçekleştirilen barbekü keyfi yaptı, medya ile sohbete katıldı.

Haberin Devamı

Kartal’ın milli forveti Cenk Tosun, golcü transferi konusunda, “Her takımda giden gelen olacaktır. Herkesin yeri doldurulabilir. Biri gider biri gelir. Bu takım bozulmazsa ve iyi transferler yapılırsa bu sezon yine şampiyon oluruz. Ben kendi işime bakıyorum. Transfer yönetimin bileceği iş... İlk geldiğimde Demba Ba, ikinci sezonumda Gomez vardı. Başkanımız forvet alınacağını söyledi. Ben kendi işime bakarım. Kim faydalı olacaksa o oynasın” dedi.

Yeni transfer kaleci Fabricio da şöyle konuştu:

“Tabii ki her kaleci oynamak ister. Kimi oynatacağına teknik direktörümüz karar verir. Hocamız kimi oynatmamaya karar verirse onun sıkı şekilde çalışmaya devam etmesi gerekiyor. Amacımız teknik direktörümüze olumlu anlamda zorluk çıkarmak, onun kararını zorlaştırabilmek. Şu an harika durumdayım. Sakatlığım geride kaldı.”

Haberin Devamı

Tolgay Arslan da 10 numara oynayabilecek durumda olduğunu söyleyerek Şenol Güneş’e göz kırptı. Siyah-beyazlı futbolcu, “Benim mevkiim ilk önce 6 ya da 8 numara... 10 numara da oynayabilirim. Benim hedefim hep ilk on birde görev yapmak... Mario Gomez çok iyi oyuncuydu. Geçen sezon şampiyonlukta büyük payı vardı. Bir sene önce Demba Ba vardı, o da inanılmaz oynadı. Cenk’in performansı da çok iyiydi. Başkanımız her sene iyi bir forvet getiriyor. Belli olmaz Gomez belki geri gelir.”

Yazarlar