Galatasaray Biter mi bu çile!

Biter mi bu çile!

07.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray sahasında Torku Konyaspor'a da puan verdi, Spor Toto Süper Lig'in bitimine 14 hafta kala 'paydos' etti: 0-0

Biter mi bu çile

MAÇIN ÖYKÜSÜ - NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

TT Arena’daki buluşmanın ilk yarısında iki takım da hiçbir varlık gösteremedi. Sarı-kırmızılı ekip, ikinci 45 dakika tempoyu yükseltmeye çalışsa da Olcan’ın direkten dönen kafa vuruşunun dışında pozisyon bulamadı, bu beraberlikle yeniden ayağa kalkma şansını tepti.

Galatasaraylı futbolcular görünen o ki fişi çekmiş ve sezonu kafalarında bitirmiş... Torku Konyaspor karşısında mevcut kötü tablonun daha da geriye gittiğini gördük. Adeta 2010-2011 sezonunu yaşıyoruz!

Burak Yılmaz’ın Çin’e satılmasının ardından Galatasaray’ın zaten çok sınırlı olan hücum gücü dibe vurdu. TT Arena’da 6-1 kaybedilen Real Madrid maçı da dahil olmak üzere Galatasaray bu kadar üretkenlikten yoksun olmamıştı. 60’tan sonraki kıpırdanma da sonucu değiştirmeye yetmedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin Antalya’dan 4 yemesi bile motive etmemişti sarı-kırmızılı ayakları. Sneijder biraz bu duruma isyan eder gibiydi ama o da çaresizlik içindeydi. İşin kötü tarafı ise ligde 14 haftanın daha olması.

Koskoca ilk devre kaleciler neredeyse yere yatmadı. İkinci devre değişikliklerle G.Saray oyunda hakimiyeti kurdu ama yine de son noktada etkisiz kaldı.

52’de Torku Konya’da Meha’nın sert şutunda Muslera topu kontrol etti. 63’te Podolski’nin ortasında Selçuk dokunurken Vukovic topu çizgiden çıkardı. 67’de Olcan’ın şutunda Serkan sağına iyi uzandı.

80’de Sabri’nin ortasında Olcan’ın kafa vuruşu üst direğe çarpıp geri döndü. 87’de Sabri sağ çaprazdan çerçeveyi bulamadı. Son anlarda da Podolski önemli bir pozisyonu değerlendiremedi ve maç 0-0 bitti.

Biter mi bu çile