Skorer ‘Biz böyle görmedik!’

‘Biz böyle görmedik!’

10.01.2009 - 00:24 | Son Güncellenme:

Trabzon Başkanı Sadri Şener, Yusuf’un transferine değil, gerçekleşme şekline sitem etti. İki kulübe de gönderme yapan Şener, “Oktay’ın transferinde Süleyman Ağabey (Seba) aradı, izin istedi, (Emrin olur) dedik. Etik olan da budur” dedi

‘Biz böyle görmedik’

Trabzonspor ile flörtte olan Bursasporlu Yusuf Şimşek’in son anda Beşiktaş’a dönmesi, bordo-mavililer tarafından da şaşkınlıkla karşılandı. Bu tip transfer görüşmelerini sevmediğini belirten Başkan Sadri Şener ise “Hayırlı olsun!” diyerek, “Beşiktaş ve Bursaspor kendilerine yakışanı yaptı” diye konuştu.
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile yaptığı görüşme sonunda 450 bin YTL ve 2 futbolcu karşılığında anlaşma sağladıklarını belirten Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ancak onlar rotayı Beşiktaş’a çevirdiler. İstanbul kulübünden beni ne başkan, ne de başka bir yönetici aradı. Söyleselerdi, asla zorluk çıkarmazdım. Üstelik benim anlaştığım rakamı öğrenip, daha da kâr edebilirlerdi. Bunu geçmişte yaptık, bugün de yaparız. Süleyman Ağabey (Seba), Oktay Derelioğlu bizde oynadığı dönemlerde beni aradı, izin istedi. Biz de kalktık ‘Emrin olur başkan’ dedik. Biz böyle yetiştik ve Oktay’ı verdik. Etik olanı da budur. İstesek 10 tane Yusuf alırız. Yazıcı da beni arayıp, ‘Paraya ihtiyacımız var. Beşiktaş daha fazla veriyor. Hem de üç katını...’ deseydi asla muhalefet etmezdim. Hayrını görsünler. Bu tip ilişkilerin diyalog içinde olması lazım. Bizler böyle yetiştik.”
Artık orta alana bir oyuncu transferi düşünmediklerini ifade eden Şener, ‘’Colman’a herkes 10 numara diyor. Şu anda Colman’dan daha iyi 10 numara var mı? Sol kenara bir oyuncu alacağız. Bu konuda çalışmalarımız var. 2-3 tane belirlenen oyuncu var. Bunların birini alacağız’’ diye konuştu.