Beşiktaş ‘Biz büyük bir aileyiz’

‘Biz büyük bir aileyiz’

12.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

100. yıldaki tarihi şampiyonlukta yönetimde yer alan isimleri yemekte ağırlayan Serdar Bilgili’nin, Başkan Fikret Orman’a, “Yeni stadımızla birlikte sezon sonunda şampiyonluk da gelirse o zaman tarihe geçersin” diyerek destek verdiği öğrenildi

‘Biz büyük bir aileyiz’

Onursal Başkan Süleyman Seba’dan sonra koltuğa oturan ve 100. yılda elde edilen şampiyonlukla tarihe geçen Beşiktaş’ın eski başkanlarından Serdar Bilgili önceki gün kendi döneminde yöneticilik yaptığı arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Tepebaşı Soho’daki yemeğe TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Güreli, mevcut yönetimden Deniz Atalay, Ahmet Kavalcı, eski yöneticilerden Kıvanç Oktay, İsmail Ünal, Levent Erdoğan ve Hüseyin Mican’ın yanı sıra birçok isim katıldı.

Serdar Bilgili yaptığı konuşmada geceye katılan isimlere teşekkür ederek, “Biz büyük bir aileyiz ve hem eski günleri anmak hem de yönetime destek olmak için bir araya geldik” ifadelerini kullandı. Bilgili’nin yemekte Başkan Fikret Orman’a, “Stat inşaatı çok önemli. Hepimizin gurur duyacağı bir stat geliyor. Statla birlikte sezon sonu şampiyonluk da gelirse o zaman gerçekten tarihe geçersin” diyerek tam destek verdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in ise “Bu tür organizasyonları sık sık düzenleyerek bir araya gelmeliyiz” dedi. Demirören, Levent Erdoğan’ın hakem hatalarıyla ilgili yaptığı eleştiriye ise “Bizim hakemlerimize güvenimiz tam. Tabii ki insanlar hata yapabilir ama bunların altında kasıt aranmamalı. Sadece Beşiktaş’ın aleyhinde değil, tüm kulüplerimizin aleyhine zaman zaman hatalar olabiliyor” yanıtını verdi.

‘Bütçemiz 700 milyon olacak’
Başkan Fikret Orman gecede, “Bizden bir isteğiniz var mı?” diye soran eski yöneticilere teşekkür ederken, çarpıcı ifadeler kullandı. Orman’ın, “Şu an burada 30 kişiyiz. Ben hepinizden 1 milyon euro istesem 30 milyon euro eder. Ama stat bittiğinde bizim bütçemiz 700 milyon liraya yaklaşacak. O nedenle artık yöneticilerin para verme dönemi geride kalmıştır. Benim sizden tek ricam, Vodafone Arena’ya gelin. Kombine ve VIP koltukları alın. Yakınlarınıza da aldırın. Bana verebileceğiniz en büyük destek bu olur” dediği öğrenildi.

Yazarlar