Galatasaray "Biz de şaşırıyoruz"

"Biz de şaşırıyoruz"

10.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da futbolun başına gelen yönetici Cüneyt Tanman, transferle ilgili birçok ismin çıktığını, buna kendilerinin de şaşırdığını ifade etti.

Biz de şaşırıyoruz

Cim-Bom’da futbolun başına gelen yönetici Cüneyt Tanman, transferle ilgili birçok ismin çıktığını, buna kendilerinin de şaşırdığını ifade etti.

Haberin Devamı

GS TV’ye konuşan Tanman, “Hamza Hoca çok net olarak söyledi. Hocanın isteği doğrultusunda gerekli, maddi olanakları da düşünerek en optimum biçimde Şampiyonlar Ligi’nde geçen seneki sıkıntıları yaşamayacak bir kadro kurmaya çalışacağız. Kadroyu koruduktan sonra zaafiyet gösteren noktalarına da gerekli destekleri yapmak istiyoruz. Basında çıkan birçok haber var. Biz de şaşırıyoruz” ifadesini kullandı.

Marsilya’nın genç stoperi Doria hakkında da konuşan sarı-kırmızılı yönetici, “Benim dışında bir şey olduysa bilemiyorum diyorum. Çok isimler dolaşıyor ama dolaşan isimler değil, imzayı atan isimler Galatasaray ile çalışma fırsatı yakalayacaklar” diye konuştu.

Mazbata günü

Galatasaray’ın haziran ayı olağan Divan Kurulu bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılacak. Toplantıda, futbol takımının kazandığı 20. lig şampiyonluğunun kutlamasının yapılacağı belirtilirken, göreve gelen Dursun Özbek ile yönetiminin mazbata töreninin de burada gerçekleşeceği ifade edildi.

Yazarlar