Skorer Bizi kimse yıkamaz

Bizi kimse yıkamaz

19.04.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bizi kimse yıkamaz

Bizi kimse yıkamaz


Galatasaray Başkanı Faruk Süren, medyada sık sık "Terim ayrılıyor" diye haberler çıktığını, bunun da kendilerini rahatsız ettiğini söyledi. Süren, "Amaç Fatih hocayı gönderip, Süren'i alaşağı etmek. Kendini Galatasaraylı ilan eden bazı duayenler bile hocaya seçimden önce istifa etmesi için baskı yapıyorlar. Fatih hoca ile bu sene de gelecek sezon da şampiyon olacağız. Bizi kimse yıkamaz" dedi.
Avrupa kulüplerinin futbolcularını izlemesine de değinen Süren "Ucuza kaparız diye düşünüyorlar. Fatih için 2 milyon dolar vereceklermiş. 10 milyon dolardan kapıyı açarız" diye konuştu.
Galatasaray'ın medyada arka planda olduğunu söyleyen Süren "Beşiktaş'ta beş ay paralar ödenmedi, kimse sesini çıkarmadı. Ama biz manşetlerden düşmedik. Artık şampiyon olmamızı istemiyorlar. Çünkü bunlar nasıl olsa doydu, müşteride açlık kalmadı diye düşünüyorlar. Kendi seyircimiz bile maça gelmiyor. O zaman medya ne yapacak kim başarıya açsa ona yönelecek. Adana'da Oktay kaleciye aikido yapıyor. Böyle bir hareketi yapan oyuncu Avrupa'da ayıplanır. Ama bizde tekmeyi yiyen kırmızı kart görüyor. Aynı hareketi bir Galatasaraylı futbolcu yapsaydı, neler olurdu, neler. Böyle mi şampiyon olacak Beşiktaş? Ama biz onları İnönü'de de yenip şampiyon olacağız. Ya basketbolda. Fenerbahçe ile final maçına çıkıyoruz. Kazansak şampiyonuz. Ama federasyon kupa bile getirmiyor" ifadelerini kullandı.

Gizli buluşma

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, önceki gece Real Madrid'in İdari Menaceri Pirri ile Swiss Otel'de yemek yedi. Menacer Bayram Tutumlu'nun da katıldığı yemekten sonra Pirri'nin "Terim, Avrupa'da her kulüp tarafından istenen bir hoca" demesi dikkat çekti
Taraflar, "Terim, Real'e mi gidecek?" sorusunu yanıtsız bırakırken, G.Saray hocasının menaceri Bayram Tutumlu, "Bekleyin, yakında önemli gelişmeler olacak" dedi. Bu arada Real Madrid'in Hakan Şükür'ü takibini sürdüreceği, Fatih için ise Schalkeli yöneticilerin salı günü İstanbul'a geleceği belirtildi