Türkiye ‘Bizim Çocuklar’ın Avrupa Şampiyonası macerası TV+’ta

‘Bizim Çocuklar’ın Avrupa Şampiyonası macerası TV+’ta

09.06.2021 - 20:14 | Son Güncellenme:

TV+, A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Futbol Şampiyonası macerasını futbolseverlerle buluşturuyor. Ay-Yıldızlıların 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki grup müsabakaları, Türkiye’de mobil platformlarda ilk kez 4K teknolojisi ile TV+’tan naklen izlenebilecek.

‘Bizim Çocuklar’ın Avrupa Şampiyonası macerası TV+’ta

TV+’ta milli şölen başlıyor. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda sahaya çıkacak olan Türkiye’nin, grup maçları futbolseverlerle buluşuyor. Sporseverler, mobil platformlarda ilk ve tek olarak Bizim Çocuklar’ın mücadelelerini 4K teknolojisi ile TV+’tan takip edebilecek.

Haberin Devamı

Türkiye, EURO 2020 yolculuğu 11 Haziran’da oynanacak aynı zamanda da turnuvanın açılış karşılaşması olacak İtalya-Türkiye müsabakasıyla başlayacak. Ay-Yıldızlıların maçları TRT, TRT 4K ve TRT Spor üzerinden, Avrupa Futbol Şampiyonası’nın diğer karşılaşmaları ise TRT ile birlikte S Sport ve S Sport2 üzerinden TV+ izleyicileri ile buluşacak.

Furkan Korkmaz Konferans Finali arıyor
TV+’ta ayrıca NBA, Roland Garros ve Formula 1 heyecanları da yaşanacak. NBA’de play-off çeyrek final eşleşmelerinde Doğu Grubu’nu lider tamamlayan Furkan Korkmaz’lı Philadelphia 76’ers, Atlanta Hawks karşısında mücadelesi ve Batı’da erken final olarak nitelendirilen Brooklyn Nets-Milwaukee Bucks eşleşmesi de TV+’ta olacak.

Haberin Devamı

Roland Garros şampiyonları TV+’ta belli oluyor
Tenis takviminin 4 büyük turnuvasından biri olan Fransa Açık Tenis Turnuvası nam-ı diğer Roland Garros’ta 12 Haziran’da tek kadınlar, 13 Haziran’da da tek erkekler finali heyecanı da TV+’tan naklen yayınlanacak.

Formula 1 heyecanı TV+’ta
Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonlarından biri olarak değerlendirilen Formula 1’de de, 20 Haziran’daki Fransa ve 27 Haziran’daki Avusturya Grand Prix’lerinin hem sıralama turları hem de yarış coşkusu TV+’ta yaşanacak.

 

Yazarlar