Basketbol Bjelica: "Tatile gelmedik, savaşacağız"

Bjelica: "Tatile gelmedik, savaşacağız"

15.05.2015 - 11:32 | Son Güncellenme:

THY Avrupa Ligi'nde 2014-2015 sezonunun En Değerli Oyuncusu (MVP) seçilen Fenerbahçe Ülker'in Sırp basketbolcusu Nemanja Bjelica Bizim için inanılmaz. Buraya tatile gelmedik. Kupa için savaşacağız. Oynayıp, kazanmaya geldik" dedi.

Bjelica: Tatile gelmedik, savaşacağız

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'inde bu akşam evsahibi Real Madrid'e karşı mücadele verecek olan Fenerbahçe Ülker, son antrenmanını dün akşam yaptı.

Haberin Devamı

Tarihinde ilk kez Dörtlü Final'de mücadele edecek sarı-lacivertli takım, hazırlıklarını büyük bir moral ve motivasyon içinde tamamladı.

Barclaycard Center'de yapılan antrenmanın son 15 dakikası basın mensuplarına açılırken, Başantrönür Zeljko Obradovic'in yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Öte yandan Avrupa Ligi'nin sponsoru olan Türk Hava Yolları (THY), Madrid'de gala düzenledi. Galaya Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Ömer Önhon, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve Atletico Madridli futbolcu Arda Turan da katıldı. Etkinlikte THY'nin Madrid seferine başlamasının 30. yılı kutlanarak pasta kesildi.

THY AVRUPA LİGİ'NDE 2014-2015 SEZONUNUN EN DEĞERLİ OYUNCUSU (MVP) SEÇİLEN FENERBAHÇE ÜLKER'İN SIRP BASKETBOLCUSU NEMANJA BJELİCA: "KUPA İÇİN SAVAŞACAĞIZ"

Haberin Devamı

THY Avrupa Ligi'nde 2014-2015 sezonunun En Değerli Oyuncusu (MVP) seçilen Fenerbahçe Ülker'in Sırp basketbolcusu Nemanja Bjelica da "İlk olarak benim için oy kullanan herkese ve gösterdiği destek için tüm aileme teşekkür ederim. Burada olmak benim ve takımım adına tarihi bir an. Takım arkadaşlarıma, antrenörümüze ve camiamıza teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Dörtlü Final'de olmayı hak ettiklerini kaydeden Bjelica, "Belki antrenörümüz tecrübeli olduğundan onun için değil ama takım, kulüp ve oyuncular için tarihi bir an. Bizim için inanılmaz. Buraya tatile gelmedik. Kupa için savaşacağız. Oynayıp, kazanmaya geldik" değerlendirmesini yaptı.

Bjelica, Obradovic'in kendisi için çok özel olduğunu vurgulayarak, "Ondan çok şey öğrenilebilir. Sadece basketbol değil, hayat üzerine de çok şey öğreniyorum. Büyük bir insan. Fenerbahçe'ye onun için geldim. Eğer birkaç yıl önce şu anda bulunduğum yere geleceğim söylenseydi 'deli misin?' derdim ama evet buradayım" diye konuştu.

Fenerbahçe'de az süre alsa da her an takıma katkı sağlayacak isimlerden biri olan Serhat Çetin ise zafere inandıklarını ve efsane olmak istediklerini söyledi.