1.Lig Bodrum FK'da İsmet Taşdemir'den hakem tepkisi!

Bodrum FK'da İsmet Taşdemir'den hakem tepkisi!

24.02.2024 - 19:44 | Son Güncellenme:

Çorum FK deplasmanından 2-1 mağlup ayrılan Bodrum FK'da teknik direktör İsmet Taşdemir açıklamalarda bulundu.

Bodrum FKda İsmet Taşdemirden hakem tepkisi

Trendyol 1. Lig'in 24'üncü haftasında Çorum FK deplasmanından 2-1 mağlup ayrılan Bodrum FK'da teknik direktör İsmet Taşdemir konuştu.

Haberin Devamı

Maçların önüne hakemlerin geçmemesi gerektiğini anlatan İsmet Taşdemir, "Geçen hafta Sakarya’da geçti. Bu hafta burada da geçti. Dolaysıyla maçlardan sonra futbol konuşmamız lazım. Oyunu konuşmamız lazım. Maalesef konuşamıyoruz. Çünkü kararlar net değil. Kararlar doğru değil. Aynı kararlar bir yerde farklı oluyor. Başka bir yerde farklı oluyor. Bunlar biraz canımızı sıkıyor ama yağacak bir şey yok. Buna da alışacağız artık mecburen. Alıştırıyorlar çünkü. Geçen hafta Çorum’un verilmeyen penaltısı. Bu hafta verilenler, verilemeyenler. Her şey tartışmaya açık. Ben oyuncularımı kutluyorum. Kazanmak için mücadele ettiler. Çorumspor’u da tebrik ediyorum" dedi.

Her geçen gün ligin zorlaştığına vurgu yapan Taşdemir, "Her takım her takımı yenebiliyor. Dolaysıyla da zor maçlar bekliyor. Bir iki takımda alttan geldi. Şuanda 10 takımın play off şansı var. 4-5 takımında direk çıkma şansı var. Burada Eyüpspor biraz farklı. Onlar çıktılar gibi. Lig ikinciliği, üçüncülüğü ve ilk yedi yarışı son haftaya kadar süreceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.