Galatasaray Bomba iddia: Benzema yerine Icardi! Transfer görüşmeleri başladı

Bomba iddia: Benzema yerine Icardi! Transfer görüşmeleri başladı

02.01.2024 - 08:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. İsmi Avrupa devleriyle anılan yıldız golcüye sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar...

Bomba iddia: Benzema yerine Icardi Transfer görüşmeleri başladı

Sarı-kırmızılıların transferi için büyük uğraş verdiği ve 3 yıllık sözleşmesi bulunan Mauro Icardi'ye veda edilebilir. İsmi Avrupa devleri ile anılan yıldız golcüye sürpriz bir talip çıktı.

Haberin Devamı

AVRUPA DEVLERİ İLE ANILMIŞTI

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Icardi, bu sezon da sarı-kırmızılıların gol yükünü çekmeye devam ediyor. Arjantinli yıldız, başta Real Madrid olmak üzere Avrupa devleriyle de anılırken sürpriz bir talip çıktı.

Bomba iddia: Benzema yerine Icardi Transfer görüşmeleri başladı

TEMASLAR BAŞLADI

Fanatik'te yer alan habere göre sezon başında çok istedikleri Icardi’yi Galatasaray’a kaptıran Suudi kulüpleri, Arjantinli yıldız için tekrar devrede. Özellikle Cim Bom’un Şampiyonlar Ligi’nden elenmesinin ardından golcü oyuncunun ayrılığı kabul edebileceğini düşünen birkaç kulübün, Icardi’nin menajeriyle yeniden temasa geçtiği öğrenildi.

Güney Amerikalı santrfor için sıraya giren kulüplerin başında, Firmino’yu kaptıran Al Ahli ile Benzema’yı elinden kaçıran Al Ittihad’ın geldiği belirtiliyor.

Haberin Devamı

23 GOLE KATKI

Mauro Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla 27 maçta süre aldı. Arjantinli santrfor, 17 gol ve 6 asist kaydederek 23 gole direkt katkıda bulundu.

Yazarlar