Diğer BoostCamp’te zorlu mücadele nefes kesecek

BoostCamp’te zorlu mücadele nefes kesecek

21.03.2022 - 16:53 | Son Güncellenme:

Marmaris’te 5 gün boyunca sürecek yol bisikleti kampı Boostcamp, 23 Mart’ta başlıyor. Bu yıl Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı kapsamına alınan ve dünyaca ünlü bisikletçilerin yoğun katılım talebi gösterdiği kamp, Türkiye’yi dünyaya tanıtacak. Yerli ve yabancı pek çok bisiklet tutkununu bir araya getirecek.

BoostCamp’te zorlu mücadele nefes kesecek

Tüm sporseverlerin heyecanla beklediği Boostcamp Marmaris’in ardından Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek Santini Queens of The Aegean Boostrace, Boostcamp Kapadokya, Türk Telekom İstanbul 24 saat Boostrace ve Boostcamp İstanbul sene içerisinde Türk Telekom Prime sponsorluğunda gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Müşterilerinin hayatına değer katan birçok ayrıcalığın öncüsü Türk Telekom Prime’ın sponsor olduğu Boostcamp, bu yıl ‘Revenge On The Mountains-Dağlarda İntikam’ sloganıyla Orhantepe etabında 580 kilometrelik güzergahta 23-27 Mart tarihleri arasında 5 gün sürecek.

Boostcamp’in, Marmaris etabına Almanya, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Amerika, İngiltere, İsveç, Belçika, İran, Hollanda, Norveç ve Afganistan gibi farklı ülkelerden yoğun ilgi gösterilirken, eski yol yarışı bisikletçisi İtalyan pro atlet Alberto Elli, 2013 UCI Dünya Yol Şampiyonası'nda yarışan eski Alman bisikletçi Christoph Pfingsten ve Amerikalı bisiklet fotoğrafçısı Brian Hodes de pedal çevirecek. Bu yıl yoğun bir ilgi gören kampa, Türkiye’den de İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Kocaeli, Bursa, Muğla, Antalya, Balıkesir, Ordu, Denizli, Konya, Yalova ve Zonguldak gibi pek çok şehirden başvuru gerçekleşti.

Haberin Devamı

Nefes kesecek rota
Yol yarışı bisikletçileri, Ege'nin çam ağaçları arasında, sürüş zorluğuna sahip etaplarda heyecan verici bir deneyime ortak olacak. Bisiklet rehberleri ile gruplar halinde gerçekleşecek sürüşler, araçlar eşliğinde yapılacak.  Yol bisikletçileri kampa Marmaris’in ardından 06-09 Ekim tarihleri arasında Kapadokya'da devam edecek.